Özel Bölüm 4

52.3K 2.6K 180
                                    

Arkadaşlar okunma sayımız oldukça mutlu edici ama bunu beğeni ve yorumlarınıza da yansıtırsanız çoook sevinirim.
Medyadakiler Fatma ♡ Barış ♡ Uras
Iyi okumalar...

Son bir umut gittiğim doktorda aynı şeyleri söylemişti.

"Üzgünüz Fatma hanım ama artık bebek sahibi olmanız imkansız." bu kelimelerdi dünyamı yıkan, bu kelimelerdi beni hayattan koparan.

Yıllar önce geçirdiğim kazada bebeğimi kaybederken sadece onu değil, bir daha anne olma şansımı da kaybetmişim. Hiçbir şansım kalmamıştı. Aslında bunu kabullenmiştim ama Uras bir türlü kabullenemiyor. Başlarda bunun için kendini suçluyor, benden uzaklaşıyordu ama sonunda bunun bizim imtehanımız olduğunu anlamıştı. Artık daha iyiydik ama sadece yüzeysel. Ruhsal olarak ikimizde perişandık ve bunu birbirimize göstermemek için çok çabalıyorduk.

Büşra'nın bebek olayı beni tamamen alt üst etmişti. Ben bunun için ölürken, o istemiyorum diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Neyse ki yaptığı saçmalığın farkına kısa sürede vardı. Şuanda neredeyse dokuz ayı dolmak üzere ve hepimizden çok Koray biran önce doğması için dua ediyordu. Hepimiz ilk gebeliği Asrın ile yaşamıştık. Onunki oldukça sorunsuz ve güzel geçmişti en azından gördüğümüz kadarıyla ama Büşra tam bir facia. Ne aşermesi bitiyor ne de ağlaması. En son geçen hafta Koray futbol izlerken maça heyecanlandığı kadar bebeğine heyecanlanmıyor diye ağlamaya başladı. Ona istemese seni gizlice hamile bırakmaz deyince bu seferde o olayları hatırlayıp ağlamaya başladı.

Darren'ın dediğine göre "Büşra'nın ki normal bir ağlama değil, ulusa sesleniş."miş. Deli çocuk. Zaten ağlamasının en büyük sebeplerinden biri de Darren. Her ne kadar yan yanayken didişseler de onlar birbirini çok seviyor. Koray'ın Darren'ın arkasından;

"Lanet herif aşık olacak zamanı buldu. Bu durumda beni yalnız bırakıp nasıl gider. Darren Büşra'nın stres topuydu." diye söylenmesi komikti. Uras onu kızdırmak için;

"Çocuğu Darren mı yaptı oğlum. Sen yaptın sen çek." dediğinde ortalık tam bir kaosa dönüyordu. Ama her şeye rağmen onu hepimiz özlüyorduk. Darren Büşra ve Koray'ın düğününden hemen sonra yani beş ay önce Amerika'ya orayı özlediği söyleyerek gitmişti. Her ne kadar bu gidiş Selin ile bir ilgisi olduğunu düşünsek de onlar hazır olmadığı sürece konuşmayacaktık. Asrın'ın dediğine göre Darren şuan bir geçiş sürecinde ve bu süreçte yalnız kalması en iyisi. Sanırım oda ilk aşk kurbanı olmak üzere. Umarım bu süreci çabuk atlatır ve en kısa zamanda geri döner. Asrın ve Büşra onu çok özlüyor.

Birde Noyanımız var tabi. Onun da taburcu olmasına çok az kaldı. O da aramıza katılırsa herşeyimiz tam olacak. Onlar bunu hak etmişti, mutlu olmalarını hepsinden çok istiyorum. Onların mutluluğu benim mutluluğum.

Çalan telefonla düşüncelerimden kopmuştum. Erkana baktığımda Asrın'ın aradığını gördüm. Benim bir şeyler sakladığımdan şüpheleniyordu ve son birkaç aydır bunun için beni sıkıştırıyordu. Artık saklayacak gücüm kalmamıştı. Zaten elinde sonunda herkes öğrenecek. Asrın'dan başlayalım diyerek telefonu cevapladım.

"Annenin kafesinde buluşalım. Her şeyi anlatacağım." dedim daha ağzını bile açmasına fırsat olmadan.

"İyi olur. Artık zamanı geldi küçük hanım. Yarım saate oradayım."

" Tamam." diyerek telefonu kapatıp, yolumu Berrin teyzenin kafesine çevirdim. Karşıya geçmek için trafik lambasını beklerken, hızla geçen arabaların arasında küçük bir çocuk fark ettim. En fazla 2-3 yaşlarında gibiydi ve yanında yetişkin yoktu. Biran panikle yola atladığımda yanımdaki amca hızla kolumdan tutup, tekrar kaldırıma çekti beni.

Ölüm Meleği...#wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin