Özel Bölüm 3

50.2K 2.4K 246
                                    

Merakla beklenen Büşra ♡ Koray çiftine de mutluluklar... :}

"Canın cehenneme Darren..."

"Bende seni seviyorum FBI..." bu çocuk adam olmaz. Sanki hayatı beni çıldırtınca anlam kazanıyor. Tamam onu çok seviyorum ama böyle zamanlarda sevgimi sorguluyorum.

Dün yine Koray ile bebek mevzusu yüzünden deli gibi kavga etmiştik. Darren'ın da bunu bildiği halde üstüme gelmesi çıldırtıyordu. Hayır yani nedir bu bebek aşkı. Duru ve Rüzgar tüm aileye fazlasıyla yetiyor. O iki küçük melek varken niye bende yapacakmışım. Buna hazır değilim ve Koray bunu zerre kadar anlamıyor.

Üstünü de birde Darren'ın dalga konusu olunca hepten zıvanadan çıktım. Neyse ki bugün Fatma ile buluşup birazda olsa kafa dağıtacaktım. Darren'ı evden postalar postalamaz hızla bir duş alıp, Fatma ile buluşacağımız yere doğru yola çıktım. Bana attığı mesajda Asrın'ın annesinin kafesinde buuşmak istediğini yazmıştı. Kısa zamanda oraya varmıştım. İçeri girdiğimde Fatma'yı Selin ile kaynatırken buldum.

"Bensiz mi başladınız dedikoduya. Ayıp ama..." şakayla söylediğim şeye ikisi de gülümserken;

"Evet dinliyorum. Konumuz ne?" diyerek yanlarına kuruldum.

"Darren..." diye Fatma ile;

"Iyy bu konu beni sarmadı." diyerek tepki gösterdim.

"Hem Darren ne alaka?" merakıma yenik düşerek sorduğum soruya Selin kafasını utanır gibi yaparak öne eğerken, Fatma sırıtarak bana cevap verdi.

"Selin Darren'a aşık olmuş." dediğinde şok oldum.

"Hangi Darren? Bizim insanlıktan nasibini almamış, hangi türe ait olduğu belli olmayan Darren mı?"

"Farklı bir tanımlama ama sanırım o..."

"Sen kafayı mı yedin kızım. Aşık olacak adam mı kalmadı?"

"Abartma Büşra Darren iyi çocuk. Nesi var?"

"Nesi yok ki Fatma. Onu tanıyacak kadar çok vakit geçirdim onunla. O aşkı yatak odasında yaşayan biri. Gece biterse aşkta biter onun için. Bizim için çok iyi bir dost olabilir ama ilişki adamı değil. Olması imkansız." bu söylediğimde Selin'in yüzü düşerken, birinin onu önceden uyarması gerek diye düşündüm.

"Saçmalama Büşra. Kimse ileride ne olacağını bilemez." Fatma hala durumu toparlamaya çalışıyordu.

"Asıl sen saçmalama Fatma. Tanımıyormuş gibi konuşma. Bak Selin eğer Darren'ı istiyorsan uzun bir ilişki bekleme, hatta ilişki diye bir şey bekleme. Tek gecede hevesini alıp, kenara koyar seni. Aklını başına topla. Kapılmadan önce vazgeç bu işte." bu söylediğimle Selin işi olduğunu söyleyip yanımızdan ayrıldı.

"Ne yaptığını sanıyorsun sen? Bu da neydi şimdi?" Fatma'nın sitemiyle ona dönerken;

"Ne yapmışım birinin ona gerçekleri söylemesi gerekti. Hem ileri daha çok üzülecek, bırakalım da şimdi üzülsün."

"Bunu sen mi söylüyorsun? Etrafına bak Büşra. Hepimiz aşkımızın bizi üzeceğini bile bile kabul etmedik mi? Ben Uras' ı karşılıksız sevmedim mi? Peki ya sen ve Koray. Koray alemin en büyük casanovasıydı. Ama sen hayatına girdin ve şuan ki durumunuza bak. Eski Koray'dan eser yok. Darren'ın da değişmeyeceğini nereden biliyorsun? Onu böyle kırmaya hakkın yoktu."

"Ne diyeyim Fatma. Başla da gör ebeninkini mi?"

"Bugün seninle konuşulmuyor Büşra. Başka zaman devam ederiz." lanet olsun ne yapmıştım ben. Durduk yere hem Fatma'yı hemde selin'i çok kırmıştım. Fatma tam ayaklanıp çıkacakken kolundan tuttum. Ama aniden başımın dönmesi ile olduğum yere geri çöktüm. Fatma hızla yanıma gelirken,

Ölüm Meleği...#wattys2016Onde as histórias ganham vida. Descobre agora