Willnél/Felelőtlen tett a szerelemért

1.9K 131 11
                                    

Chloë: Hogy érted azt, hogy ő akart elmenni? Mikor történt ez?


Akashi: Nem tudom. Nemrég. Azt mondta túl sok volt neki, ami történt, és hogy nem akar többé erre gondolni. Az emlékei megmaradtak, de az érzelmei teljesen közömbösek velük kapcsolatban. Damon Lewis alapos munkát végzett.


Chloë: Mi? Ezt ő csinálta? Ő? De miért?


Akashi: Franc tudja Chloë. Szerintem egész végig ez volt a terve. De nem nagyon izgat, van elég dolog az utóbbi időben, ami miatt aggódhatok.


Chloë: Nem tudom elhinni! Arrgh! Damis!


Chloë dühösen kicsörtetett Akashi szobájából, akit már negyed órája faggatott Clarie eltűnéséről. Chloë egyszerűen nem akarta elhinni, hogy Clarie ezt tette, és nagyon haragudott rá. Ő megmondta, hogy valahogy megkeresik Johnt, és visszahozzák. Faye se Demander elvégeztette ugyanis a kereső varázslatot egy boszorkánnyal, és Chloë elment a helyszínre. Ennyi volt, John épségben itt van. De hol van a lány?


Chloë (gondolja) : Eközben Clarie magát sajnáltatta Damon Lewissal, aki végül elvette az érzéseit John iránt. Szép kis sztori.


John.


El kéne mondanom neki? Lehet nem élné túl, de mégis mondanom kell neki valamit, ha felébred és megkérdezi, hol van Clarie.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Will a szobájában ült, sötétben, éppen filmet nézett az ágyban, ölében a laptopjával, amikor kisebb szívroham érte, mert kopogtattak az ablakán. Will óvatosan elhúzta a függönyt, és mikor meglátta Clarie-t, egyszerre vágott értetlen, meglepődött és rémült arcot. Egy pillanatig habozott, majd kinyitotta az ablakot.


Will: Clarie? Tényleg te vagy az?

Clarie: Will! De jó újra látni! Ölelj meg na!


Will hátrébb lépett, hogy Clarie be tudjon mászni az ablakon, majd megölelték egymást.


Will: Hú, nagyon sovány lettél, minden rendben?


Clarie: Minden a legnagyobb rendben! De te mesélj, mi van veled?


Will: Mi lenne? Pont ugyanúgy vagyok, mint azelőtt. Semmi sem változott. Tamara és Dove elvannak egymással, apát néha meglátogathatjuk, néha elmegyünk a sírodhoz, Taylor amúgy hiányo...


Damon Lewis: Clarie, nem is mondtad, hogy a kis barátod és természetfeletti lény.


Willt a mai estén másodszor is miniszívroham érte. Az ablakon behajoló, sexy pasira a legkevésbé sem számított.


Clarie elsápadt.


Clarie: Hogy mi?


Egy újabb éjszaka a temetőbenWhere stories live. Discover now