1. Na al die tijden.

186 26 4
                                    

Reve, Dylan en Kian Krist zijn bijna vijftien jaar wanneer hun schooltijd weer verder gaat. Ze ontmoeten allemaal nieuwe mensen in hun klas en ze zitten eindelijk eens met z'n drie in één klas. Het lijkt allemaal goed te gaan, Reve heeft nieuwe vrienden en vriendinnen, Een nieuwe atletiek groep en het gaat helemaal perfect tussen Reve en Elijah. Maar zou alles wel veilig zijn?


Hoofdstuk 1. Na al die tijden.


Ik loop met mijn twee vrienden de school binnen. 'Reve, wanneer wilde je ons nou aan je broers voorstellen'? Vraagt één van mijn vriendinnen. Ik kijk Darcy aan. Darcy is een bleek meisje met blauwe ogen en donker bruin haar tot ongeveer de onderkant van haar schouder en ze is niet al te groot. We schelen volgens mij net vijf centimeter. Ymogan is daar in tegen een stukje langer. Ze heeft net als ik lang blond haar. Alleen bij Ymogan is het een beetje oranje gekleurd. 

Ze is altijd vrolijk en ze heeft altijd wel iets in haar haar met vlechtjes. Deze keer heeft ze het gewoon makkelijk in twee vlechten. Ik ben nog steeds dezelfde. Blond haar tot het midden van mijn rug, klein met blauwe ogen. Darcy is trouwens een jaar jonger dan mij en Ymogan. Ymogan is net bijna vijftien jaar net als ik en Darcy is nog maar net veertien. Ik heb de afgelopen tijd alles met hun gedeeld. Ze weten mijn hele verhaal van het Poison en Clay maar wat ze absoluut niet mogen weten is mijn werk als spion bij Callum.  Ik glimlach. 'Darcy heb nou eens geduld'. Zeg ik. 'We komen mijn broers zo wel tegen'. Ik kijk Ymogan aan. 'Ben jij dan niet benieuwd naar Kian en Dylan'? Vraag ik. 

Ymogan haalt haar schouders op. 'Dylan hé'? Vraagt ze. 'Ik ben hem waarschijnlijk tegen gekomen'. 'Hij deed nogal raar'. Zegt Ymogan. Ik lach. 'Dat is zeker mijn broertje'. Zeg ik. Darcy en Ymogan beginnen ook te lachen. We gaan met z'n drie bij de rest van de klas staan. Ik kijk een beetje rond tot ik Dylan en Kian voor mij zie staan. 'Hé broers'. Zeg ik. Allebei knikken ze. 

'Darcy, Ymogan, dit zijn dus Kian en Dylan, wij zijn dus een drieling'. Zeg ik en ik ga bij mijn broers staan. Ymogan lacht. 'Dat jullie een drieling zijn zie je meteen'. Zegt ze. Ik hoor Darcy ook lachen. 'Hebben jullie al zin in kamp'? Vraagt Kian. Ymogan en Darcy knikken. Ik kijk naar mijn broers om te kijken wat ze van Darcy en Ymogan vinden. Dylan staat Ymogan steeds aan met een glimlachje. 

Ik denk dat ze hun wel mogen. Gelukkig maar. Kian gaat bij mij staan en slaat een arm om mij heen. 'Heb je nog afscheidt van Elijah genomen'? Vraagt hij. Ik bijt op mijn lip. 'Nou, ik heb hem al langer dan een weet niet gezien'. 'Hij heeft het erg druk met zijn spionnen werk nu hij het op een hoger niveau doet'. Zeg ik. 'Maar hij heeft toch wel tijd voor zijn vriendinnetje'? Vraagt Kian. Ik kijk Kian aan. 'Heb jij dan afscheidt van Maya genomen'? Vraag ik. Kian knikt. 'Ja, ze zit op een andere middelbare school en omdat Elijah beter spionnen werk doet heeft Maya alle tijd'. Zegt Kian. Ik zucht. 'Dus omdat Elijah beter spionnen werk doet heeft Maya meer tijd voor jou'? Vraag ik. Kian knikt. 'Ja Reve, wat kan ik zeggen, Elijah is toch niet zo slim geweest'. Zegt hij met een glimlach. 

Ik begin te lachen. 'Heb jij er wel eens over na gedacht dat als Elijah het heel goed doet dat hij dan beter dan jou is'? Vraag ik. Kian zijn glimlach verdwijnt. 'Niet grappig Reve'. Zegt hij. Dylan begint ook te lachen.  'Pas maar op dat je schoonbroer je werk niet af pakt, Kian'. Zegt Dylan lachend. 

Ik kijk naar Ymogan en Darcy die met z'n twee aan het praten zijn. Die hebben gelukkig niks over het spionnen werk gehoord. Ik zie dat een aantal klasgenoten hun tassen pakken en naar buiten lopen. Ik voel ineens getik op mijn schouder. 'Reve, kom je'? Vraagt Ymogan. Ik knik. Ik pak mijn spullen en ik loop naar buiten. Ik leg mijn spullen bij de andere en ik ga verderop bij de twee meiden staan. 

'Vind je het niet jammer dat je nu op kamp gaat en geen 'gedag' tegen Elijah kan zeggen'? Vraagt Ymogan. Ik haal mijn schouders op. 'Tja, ik doe er niet zo veel aan'. Zeg ik. 'Ik kom hem vanzelf weer tegen'. Zeg ik. Ymogan en Darcy knikken. Ze kijken ineens vlak achter mij. Ik voel ineens dat iemand zijn armen om mij heen slaat en mij aan kijkt. 

Ik glimlach. 'Elijah'. Zeg ik blij. 'Hey Reve'. Zegt hij. Hij geeft mij snel een kus. Ik kijk hem aan. 'Wat is er'? Vraagt Elijah. Ik lach. 'Dat heb je gewoon al twee weken niet meer gedaan'. Zeg ik. Elijah lacht ook. 'Ik dacht dat je'............. 'Bij Callum was'. Zeg ik. Elijah knikt. 'Dat was ik ook maar ik wilde je nog even zien voor je weg ging'.

 'Ik heb niet zo veel tijd maar zelfs nu ik even pauze heb ga ik gelijk naar jou toe'. Ik glimlach. 'Ik heb je echt gemist de laatste week'. Zegt hij. 'Reve, kom je'! Roept Dylan die net de bus in stapt. Ik draai mij om en ik knik. 'Ik kom zo'! Roep ik terug. Ymogan en Darcy lopen de bus in. 

'Heb je al zin in kamp'? Vraagt hij. Ik knik. 'Toch wel een beetje'. Zeg ik. 'De meiden begonnen er twee maanden geleden al de hele tijd over en nu is het eindelijk zover'. Elijah knikt. 'Ga maar snel dan'. Zegt hij. 'Ik zie je volgende week weer. Ik knik. Ik geef hem snel nog een kus voor ik naar de bus ren. Iedereen zit al in de bus. Ik draai mij bij de deur nog om naar Elijah. 

'Reve, kom nou'. Zegt Mac. Mac is mijn nieuwe klasgenoot en een hele goede vriend. Hij pakt mijn arm vast en hij trekt mij de bus in. Ymogan en Darcy zitten al samen. Mijn twee broers vast ook al. Ik ga helemaal achterin zitten bij Mac. Ik kijk uit het raam en voor de bus nog weg rijdt zwaai ik naar Elijah. Zo gaan we op reis naar kamp. 

————————————————————————-

Hey allemaal,

Wat vinden jullie van het aller eerste hoofdstuk ? En wat vinden jullie van Darcy en Ymogan? Mac komt in het volgende hoofdstuk meer. Ik vind Mac echt een leuk personage.

Tot het 2e hoofdstuk,

-YinYangLaraa


Protected (2)Where stories live. Discover now