23. Jarreau Gruew

92 14 0
                                    

Hoofdstuk 23. Jarreau Gruew.


Ik denk er even over na. Waarom was ik eigenlijk verbaasd over Callum zijn zoon? Ik wist al lang dat hij bestond of zou bestaan. Ik word wakker gemaakt. Ik open mijn ogen. Ik zie Elijah voor mij die ook nog slaapt. Ik wrijf vermoeid in mijn ogen. 'Wat is er'? Vraag ik slaperig. Ik kijk om mij heen en ik zie Callum staan.

'Callum, hey'. Zeg ik. 'Hebben jij en Elijah hier beneden geslapen'? Vraagt hij. Ik knik. 'Sorry, we waren op zoek naar iets waardoor ik minder pijn zou hebben aan mijn pols en vooral enkel'. Zeg ik. Callum knikt. 'Je weet dat hier mag komen wanneer je wil hé'. Zegt hij. 'Ook al ben ik zelf niet eens thuis'. Ik gaap één keer.

'Maar Elijah had de sleutels anders kwam ik hier zelf niet binnen'. Zeg ik. Ik hoor dat Callum ritselt met iets in zijn zak. Hij geeft de sleutel van zijn huis aan mij. 'Goed bewaren'. Zegt hij. 'Je zal het vaak nodig hebben'. Ik knik. 'Komt goed'. Zeg ik.

'Zullen wij Elijah wakker maken'? Vraagt Callum. Ik schud mijn hoofd. 'Laat hem maar slapen, hij was volgens mij ook al moe nadat hij mij gisteren al voor de zoveelste keer gered had'. Zeg ik. 'Gered'? Vraagt Callum als hij wat in de kasten rommelt. Ik knik. 'Ja, gisteren in de avond zag ik een bus niet aankomen'. Zeg ik.

Callum loopt met en rood flesje naar mij toe. 'Elijah redde je met zijn spionnengave'? Vraagt hij. Ik knik. 'We waren allebei al geschrokken'. Zeg ik. Callum doet wat van dat rode spul in een emmer en vult het verder met water. Hij zet de emmer voor mij neer. 'Dit helpt waarschijnlijk wel tegen de pijn'. Zegt hij. Ik leg mijn hand en pols in het rood gekleurde water.

Ik bijt op mijn lip om niet te schreeuwen. Callum legt zijn hand op mijn schouder. 'Ja, ik weet het'. Zegt hij. 'Maar na een minuut prikt het als het goed is niet meer'. Ik haal voorzichtig het verband van mijn pols af. Het is nog steeds rood van bloed maar de wonden lijken al snel minder ernstig. Ik sluit mijn ogen even maar ik open ze gelijk al als ik een onbekend stemmetje hoor.

'Pap'? Ik kijk Callum aan. 'Je zoon is hier'? Vraag ik. Hij knikt eerst met een glimlach maar daarna kijkt hij verbaasd. 'Hoe weet je dat ik een zoon heb'? Vraagt hij. Ik lach. 'Toen ik weg was had ik een droom over ik denk de toekomst en daarin zag ik een klein jongetje die heel erg op jou leek en Jarreau heet'. Zeg ik.

Callum loopt naar mij toe. 'Je had een droom over wat er in de toekomst gebeurt'? Vraagt hij. Ik knik. 'Nou ja, wat er zou kunnen gebeuren'. Zeg ik. 'Maar over Jarreau had ik dus wel gelijk'. Zeg ik. Ik zie een klein jongetje die op Callum lijkt de kamer inkomen met een blauw knuffel konijn in zijn armen.

Hij kijkt verbaasd naar mij en Elijah die nog steeds ligt te slapen. Ik begin te lachen. 'Ik denk dat hij het raar vind om andere mensen hier te zien'. Zeg ik. Callum knikt. 'Jarreau is alleen mij, Juna en een paar andere gewend'. Zegt Callum. Callum tilt Jarreau op. 'Jarreau'? Vraagt hij. Jarreau kijkt hem aan. 'Dit is Reve'. Zegt hij. 'Reve is het zusje van Kian'.

Ik kijk Jarreau aan en glimlach even. 'Hey Jarreau'. Zeg ik en ik steek mijn hand op. Hij steekt ook zijn hand op. 'Hij weet wie Kian is'? Vraag ik. Callum knikt. 'Kian kent hij als één van de beste'. Zegt Callum. Ik lach. 'Natuurlijk omdat Kian jouw beste vriend is weet Jarreau ook veel van hem'. Zeg ik.

Ik hoor dat Elijah wakker word. Hij rekt zich uit en kijkt moe naar mij. Ik zwaai. 'Hey, je bent wakker'. Zeg ik en ik ga bij hem zitten. Callum geeft een blauwe handdoek aan mij. Ik knik en ik droog mijn pols af. Elijah glimlacht. Zijn haar zit nogal door de war. Ik lach zachtjes. 'Goeie morgen Elijah'. Zegt Callum.

Ik kijk op de klok. Ik sta op en ik loop naar de uitgang. 'Ik moet weer naar school'. Zeg ik. Elijah knikt. 'Zie je later, Reve'. Zegt hij en hij loopt naar mij toe. Terwijl hij nog half slaapt geeft hij mij een knuffel. 'Ik breng je wel snel naar school toe'. Zegt Callum en hij pakt zijn sleutels. Ik knik. 'Bedankt'. Zeg ik. 'Jarreau, kom je mee'? Vraagt Callum. Jarreau knikt en rent achter Callum aan.

Ik pak mijn telefoon terwijl ik naar de auto van Callum loop. Ik stuur Kian even een bericht of hij mijn tas mee kan nemen. Gelukkig was hij al online dus kon hij dat even doen. Ik stap voorin de auto en ik wacht tot Callum bij school aankomt. Hij stopt bij de parkeerplaatsen bij mijn school. Kian komt aangelopen met mijn tas. Ik stap de auto aan. 'Nog bedankt, Callum'. Zeg ik en ik doe de deur dicht.

Jarreau opent zijn deur en rent naar Kian toe. 'Kian'! Roept hij en hij heeft Kian een knuffel. Ik begin te lachen. 'Hij herkent je echt'. Zeg ik. 'Onze les begint over twee minuten dus wij moeten opschieten'. Zegt Kian. We rennen naar de ingang van onze school en we gaan naar het lokaal toe. 'Gelukkig hebben we onderin het gebouw les'. Zeg ik.

Kian opent de deur van het klaslokaal en iedereen staart ons aan. Ik kijk over Kian zijn schouder heen en ik duw hem naar binnen. Dan gaat de bel. 'Tja mevrouw, we zijn niet te laat'. Zeg ik. Kian en ik zetten onze nep glimlach op en lopen snel naar een plaats in het lokaal.

Ik was al echt kapot van alles dus ik ga snel ergens naast Mac zitten en ik ga met mijn armen op de tafel leunen en ik sluit mijn ogen. Nu maar hopen dat ik niet echt in slaap val voor ik drie uur na mag blijven. Maar dat was niet het geval deze keer.........

-------------------------------------------------

hey allemaal,

wat vinden jullie nu?

ik heb het verhaal al af als ik dit online zet :)

super cool. Ik ben al bezig met de andere verhalen 

  -YinYangLaraa  

Protected (2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu