31. Eind strijd? (Deel 2)

106 9 0
                                    

Hoofdstuk 31. Eind strijd? ( Deel 2)


'Ik leg je alles later uit, Ym'. Zeg ik zonder haar aan te kijken. Ze is vast geschrokt om mij zo te zien. In een dubbelleven. Daryl haalt zijn wapen te voorschijn.

Het is een soort pistool maar ik denk niet dat er kogels in zitten. 'Dat is zijn wapen'. Zegt Callum. Ik knik. 'Maar ik heb het vermoeden dat er geen kogels in zitten'. Zeg ik. Callum knikt. 'Ik geloof mijn teammaatje'. Zegt hij. Kian en Maya verschijnen naast ons. Elijah staat op en gaat naast mij staan.

'Je vriend helpt Daryl'. Zegt Elijah. Daryl staat op het punt om op het knopje te drukken van het pistool die op ons gericht staat. Ik kijk Mac aan. 'Wacht'. Zegt Mac. Hij laat Ymogan los. 'Ik moet iets zeggen tegen het team van Callum'. Zegt Mac en hij gaat bij Daryl staan. Mac haalt het wapen van Daryl omlaag. Mac loopt onze kant op en kijkt mij aan. 'Ik wil geen spion meer zijn bij Daryl'. Zegt Mac.

'Verrader'! Roept Daryl. Mac kijkt Daryl aan. 'Ik wil bij jullie horen'. Zegt Mac tegen ons. Mac gaat bij ons staan en knipoogt naar mij. 'Goed gedaan'. Zeg ik. Mac glimlacht. Hij richt weer het wapen op ons. 'Ik zal jullie vertellen wat voor wapen dit is'. Zegt Daryl. 'Dit is gemaakt van Poison'. 'Vergif dat ik van Clay geleerd heb'.

'Zijn doel was jullie vernietigen en ik laat het uitkomen'. Zegt Daryl. 'Wat voor een slechte spion ben jij'? Vraagt Callum. 'Spion kunnen we jou niet noemen, je bent een crimineel'. Zegt Kian. Nu moet het dan komen. Mijn droom komt uit. Ik denk aan twee dingen. Bescherm Kian. Bescherm Elijah. Ik zet een paar stappen naar voor zodat Kian en Elijah mij niet tegen kunnen houden.

'Een aanraking en je bent dood Reve'. Zegt Daryl. Ik hoor Callum in zijn horloge praten. 'Jarreau, bel de politie en vertel ze wat ik je gezegd heb'. Fluister Callum. Jarreau belt de politie? Een drie jarig kind. Ik hoor dat Daryl schiet. Ik schrik. Mac trekt mij en opzij en ik zie dat er een grote paarse vlek op de plaats staat waar ik zonet stond. 'Graag gedaan'. Zegt Mac.

Ik en Mac rennen op Daryl af zodra hij weer schiet. In Mac zijn ogen zie ik dat het ons zal raken. Ik schrik. 'Oh nee'. Zeg ik. Mac gooit zijn armen naar voor ter bescherming van ons twee maar in plaats van bescherming verschijnt er iets anders. Ik zie dat Daryl naar achter word geblazen door een grote lucht wind. 'Mac, je spionnengave'! Zeg ik blij. Mac kijkt verbaasd. Het pistool valt op de grond en schuift naar het randje.

Gelukkig valt het naar beneden! Daryl word gelijk vast gepakt door Callum en Kian. Dylan stribbelt tegen en haalt zichzelf los. Ik zie Dylan naar Ymogan lopen en hij duwt degene die haar vast heeft weg. Hij pakt Ymogan stevig vast. 'Gaat alles nog wel'? Vraagt Dylan. Ik loop naar Elijah en houd hem stevig vast. 'Gaat het nog'? Vraagt Elijah. Ik knik en ik hoor allemaal sirenes aankomen.

Het begint ineens heel hard te regenen. Callum stapt in de lift met Daryl vast. Jarreau komt met een paar politie mensen naar ons. De politie pakt Daryl en zijn hulpjes vast en gaat naar beneden. Twee politie mensen blijven bij ons. 'Zijn jullie niet gewond'? Vraagt een politie vrouw. Ik schud mijn hoofd. 'We zijn gelukkig allemaal ongedeerd'. Zeg ik. Elijah omhelst mij.

Daarna lopen we naar Dylan en Ymogan toe. 'Ym'? Vraag ik. Ze kijkt mij aan. 'Bedankt'. Zegt ze en ze geeft mij een knuffel. 'Dit is het leukste en het engste wat ik meegemaakt heb'. Zegt ze. 'Mijn beste vriendin, Kian, Mac, Elijah en mijn vriendje zijn spionnen en allemaal in dezelfde groep'. Zegt Ymogan. Ik glimlach. 'Dylan en ik hebben de hele dag opgetrokken en eeehm'.... Zegt Ymogan. Ik knik. 'Elijah en ik waren de hele tijd achter jullie twee aangegaan'. Zeg ik.

Ymogan lacht. 'En je noemde Daryl een stalker'. Zegt ze lachend. Ik lach ook. Door de regen begint het steeds kouder hier te worden. We gaan allemaal via de lift naar beneden. Callum rijd mij, Elijah, Ymogan en Mac naar ons huis. Snel ga ik naar binnen terwijl ik helemaal tril van de kou. Ik ga even naar boven met Ymogan. 'Je vind het te gek'? Vraag ik. Ymogan knikt. 'Natuurlijk Reve'. Zegt ze.

Ik geef haar een groene trui en één van mijn pyjama broeken. Dylan en Kian zijn ook al thuis gekomen. Callum komt ook al bij ons thuis aan. Uiteindelijk zitten we allemaal bij mij, Kian en Dylan thuis. Ymogan, Mac, Kian, Dylan, Maya, Elijah, Callum, Jarreau en ik op de bankt een film te kijken. Mac en ik lopen naar de keuken. Hij pakt een paar bekers en vult het met drinken. Ik kijk uit het raam als ik een persoon langs zie lopen met een capuchon op. Hij kijkt mij en Mac aan. Ik kijk Mac snel aan. Hij kijkt even verbaasd als ik. 'Mysterieus'. Zeggen we tegelijk.

Een week later.

Ik en Mac zijn bij Mac thuis. Logeren bij hem is best leuk. Natuurlijk omdat hij mijn beste vriend is maar ook omdat Ymogan, Elijah, Kian en Dylan erbij zijn. Allemaal liggen we in een deuk van een super leuk spel. Ik en Mac lopen lachend naar de gang. 'Wij gaan nog even naar beneden'. Zegt Mac. Ik en Mac lopen de trap af in Mac zijn huis en we gaan op de bank zitten. 'Wie was die persoon met die capuchon'? Vraag ik.

Mac haalt zijn schouders op. 'Geen idee, maar ik weet zeker dat we hem vaker te zien krijgen'. De deur gaat open. 'Hey Elijah'. Zeg ik. 'Hey Reve'. Zegt hij en hij gaat naast mij zitten. Ik glimlach. Hij geeft mij een kus op mijn wang. Mijn glimlach word groter. Ik kijk hem aan. Ik geef hem een kus op zijn mond. 'Het spion zijn word steeds leuker, vooral nu we een groter team hebben en vooral dat jullie allebei nu veilig zijn'. 

------------------------------------------------------

Hey iedereen,

Dit is dan het einde van het boek. Ik ga nog wat dingen uitleggen in het volgende 'hoofdstuk' 

het is geen hoofdstuk van dit boek maar er staan wat dingen in voor andere boeken en misschien een derde deel..........

Goodbye,

  -YinYangLaraa  

Protected (2)Where stories live. Discover now