Глава 1

2.5K 94 3
                                    

Аз съм Касиди на 18 години.Влогър съм от около 2 години.Много хора са се абонирали за канала ми.Най-добрите ми приятели са момчетата от 5SOS и Елеонора.Тя и момчетата също са участвали в клиповете.Имам дълга руса коса с тюркоазено омбре което прелива в лилаво.

Днес беше най-обикновен ден.Стоя на леглото си и чакам момчетата за нов клип.Изведнъж получих SMS.SMS-а гласеше: Заради многото си последователи,сте избрана да тръгнете на турне с Magcon и запознанство с 5SOS.Самолета Ви излита в 14:00 след 3 дни.Приятно турне!

Много се радвах, че ще се запозная с всички, освен с 5SOS, та аз вече ги познавам !! Отидох при репетиращите момчета и им показах съобщението. -Поздравления Кас!!!-каза ми Люк.Радваше се за мен.-Вземай микрофона!Момчета She looks so perfect
-Беше супер момчета!Отдавна не сме изпълнявали нещо заедно!-казах аз ,усмихвайки се.
-Кас, кога излиташ?-пита ме Аш.-Къде е първия град?
-След 3 дни.Далас.Защо?
-Ние излитаме след 2 дни и Далас ни е последен град!-каза Люк много тъжен.
-Това означава,че няма да сме заедно цялото турне....много ще ми липсвате момчета,но поне ще се видим...-разплаках се.Аз ще съм с доста непознати момчета и моите НДП няма да са с мен.А дали мога да взема с мен Елеонора?Тя ще е единственото познато ми нещо на това супер яко турне.Не,че не знам всичко за момчетата,ама........Замислих се за кратко.
-И ти на нас Кат!Права си,че ще се видим!Много,много ще си липсваме,но ще се видим по средата!-прегърнах ме се.
-Е,момчета аз имам работа.До утре!-отидох и се порових за турнето.Пише,че НЕ може да вземем никого.Говорих и с родителите си.Бяха съгласни да замина на турне.Звъннах на Нори да и кажа.Разговор:

-Ало?-каза Елеонора -Нора,поканиха ме на турне с Magcon и момчетата!!!!!!!!!!!-казах аз много развълнувана.         -ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА-извика тя. -Лошата новина е...не мога да взема никого с мен-вече говорех натъжено. -Нищо Кас!Не пропускай тази възможност!Ще ме запознаеш с момчетата по скайп!Лека нощ!Трябва да лягам,все пак утре заминавам и ще ставам рано чао!-прекъсна преди да кажа нещо.

*След 3 дни*

Момчетата вече бяха излетели.Днес аз излитам.Нямам търпение!Оставих си куфарите,където трябва и взех ръчния си багаж.В самолета бяха Камерън Далас,Матю Еспиноса,Наш,Хейс и Роуз Гриер,Джак Джонсън и Джак Гилински Киан Лоули.Щом ме видяха останаха с отворени усти.

-Какво има?-попитах аз.

-К-к-косата ти е много готина-казаха всички в един глас.Аз се обърнах на 180 и чух едно Лаао от устите на всички.Дори и от Киан,а неговата беше във всички цветове на дъгата.Отново се завъртях,но този път към тях.Всички бяха с отворени усти.

-Стига сте зяпали!Ще глътнете някоя муха!-казах аз и се засмях.







Това е новата ми история.Дано ви харесва.Ако ви е интересно продължавайте да четете и ме последвайте!Приемам предложения за некст на ЛС.

MagconWhere stories live. Discover now