Глава 16

825 65 1
                                    

След като замерихме Люк с възглавниците, той поиска малко сладолед и ние му дадахме цялата кофичка. На Киан му се доспа и отиде да си легне. Останалите гледахме комедия. Майк се оплака, че е гладен и затова станах да му напаравя соленки, защото беше на диета. Направих 3 тави, всяка с по около 60 соленки. Бяха доста, но ние бяхме около 13 човека + че бяхме гладни. Оставих една купа със соленки и всеки започна да си взема. Едни минута, след като изядохме половината на първата тава, Киан дойде и попита:
-Какво мирише толкова вкусно?
-Соленките, които направи момичето ти!- кажа Джонсън и посочи купата.
-Ама тя е празна!!!-каза Киан тъжно, като малко дете.
-Спокойно мило, има още много!
-Иес!-извикаха всички. Решихме да играем на предизвикателства, който откаже-сваля дреха. Решихме и да е по отбори. 6 отбора с по 2 играчи. Аз бях с Люк, Аш с Кал, Наш с Хейс, Мат с Кам, Роуз с Гилински и Джонсън с Майк. Всички се отказаха, овен аз и Киан. Аз бях облечена, а той без тениска. Накрая и той остна бельо и се отказа. Аз спечелих.
*Сутринта*
Станах рано и звъннах на братовчед си, за да си уговорим среща, да ми покаже най-хубавите камери, който има. Чудите се защо. След двa дни моето момче има рожден ден. Оговорихме си среща за утре за 10:30.
*Киан*
Чух Касиди да си уговоря среща с момче за 10:30. Откачих. Та тя е моето момиче, аз съм нейното момче. Ами,ако има две?Ще разбера. Отидох и и закрих очите.
-Ммм...моя дъгичко?!-тя.
-Позна! Хайде утре към 10:30 да отидем да се разходим!
-A, точно тогава не мога.
-Защо?
-Имам работа!-каза тя.
-Да дойда ли с теб?
-Не, трябва сама да го свърша!-каза тя и отиде да си легне.
_Сутринта_
Тя излезе и аз я проследих. Опасенията ми се оказаха верни.

MagconWhere stories live. Discover now