Глава 23

749 59 8
                                    

Бяха пуснали клипа онлайн. Беше много смешен. С Киан се качихме да се измием. Добре, че косата ми беше вързана. Измихме се и слязохме долу.
-Със мюсли и сметана изглеждаш по-добре Каси!- каза оная овца Мадисън. А, край! Снощи я търпях, но днес не! Първо ще ме обижда и после ще ме нарича с името, което ме побърква. Отидох до нея и и залепих един пай в косата, и излях едно мляко отгоре и. Тая кат се разпищя. Всички се хилеха и никои не ми каза нищо. Само Камерън ме изгледа гадно.
*Камерън*
Е, това не е исъина. Как можа Касиди да го направи. Поръчах си течен шоколад и го захлюпих на главата и. Всички ме гледаха злобно. Касиди се качи горе, без да каже нещо. Елеонора тръгна към мен, но Люк я хвана.
*Люк*
Кас и Нора имат силна приятелска връзка. Тя щеше да зашливи шамар на Камерън или нещо подобно. Погледнах Киан. Той щеше да го направи. Двамата започнаха да се бият. Джаковците, Мат, Кал и аз дършахме Киан, а Наш, Хейс, Майк и Аш държаха Камерън.
*Киан*
Прекали вече. Оная овца Мадисън дразни момичето ми от снощи и тя си го заслужи и тоз си го връща на Касиди. Няма да я бъде тая. Измъкнах се от другите и отидох да потърся момичето си. Тя беше в стаята си. Къпеше се. Изклезе от банята облечена и отново бе вързала дългата си вече кафява коса на конска опашка. Изглаждаше толкова добре. Прегърнах я. Тя отвърна на прегръдката. В стаята влетяха всички без онея двамата.
*Мат*
Камерън е откачил. Вече не мога да го позная. Държи се като..по-зле е и от задник.
*Майк, Кал, Аш*
Не вярвам как Касиди още не го е ступала. Добре, че долу спряхме момчетата.
*Хейс*
Ако бях на мястото на Киан, на тоя здраво място нямаше да му остане.
*Наш*
Тоя Камеръм дали не се е побъркал. Мадисън си го просеше просто от всякъде.
*Джаковците*
Касиди мразят да и викат Каси. Тя предпочита Кас. Мадисън си го просеше. Ако бях на мпстото на Кас, такъв шамар щях да и забия, че....
*Роуз*
Касиди беше направо бясна. И аз бих направила същото, ако ми каже Роузи+ щях да и забия някои друг шамар;-)
*Елеонора*
Щях да направя окото синьо на тоя смотания тъпанар Камерън. Оная кучка тормози приятелката ми от снощи. Защо Люк ме хвана?!
*Шон*
Леле, какво олелия настана. Идеше ми и на мен да ступам Камерън.
*Касиди*
-Кааиди имаш страхотно момче до себе си!! Ако не го бяха спрели сега Камерън, сигурно трябваше да е в болница!-каза Роуз. Всички се засмяхме.
-Знам!-казах и целунах Киан по устните, но за много кратко.-Хайде, да отидем на плаж?!-всички се съгласиха. Почнахме да се приготвяме.

БЕЛЕЖКА:
Извинете, ако има грешки!
Днес е 16.07.2015.
Днес най-младия член на 5SOS навършва 19 години. Днес Лукас Робърт Хемингс става на 19 години. Пожелавам му да е жив и здрав, и да прекара най-чудесния рожден ден!
В коментарите изразете своето мнение за групата и кажете коя е вашата любима песен на 5SOS. Моята е She looks so perfect.

MagconWo Geschichten leben. Entdecke jetzt