Глава 49

569 50 1
                                    

*Киан*
Мамка му. Ще скъсам с Ая скоро. Искам моята Кас. Защо си помислих, че ще я забравя толкова бързо?! Пак ги плевщя тея глупости!! Как може да се забрави момиче като нея?!?! Следка, мила, забавна, смела, добра певица, добра готвачка, гимнастичка..... Гадно ми е, че не иска компанията ми. Почвам да се мразя, пък представете се, какво изпитва тя към мен!!! С Мартин се върнаха и предложиха да играем на воден бой. Щом Ая чу бой веднага се преоблече и искаше тъкмо щях да е помоля заедно, когато Ая реши, че ще е с мен. Кас с Мартин, Джонсън с Гилински, Хейс с Наш, Конър с Картър, Рики с Тайлър, Шон остана с Джей Си. Кам нямаше съоъборник, затова не игра. Почна боя. Ая падна първа и то от Хейс. Аз и се ядосах. Той я опръска и тя скочи от мен, и съответно съм аут.
-Хора, той не е виновен, че мис Аз съм голяма лигла реши, че трябва да скочи от него, защото Хейс я пръсна леко!-каза Касиди.
-Добре! Киан ще е с Кам!-отсъди Мат. Усмихнах се на Кас, но тя не ме отрази. Боя продължи. Останахме само аз и Касиди. Тя спечели. Не ме разбирайте по грешно, не съп се оставил просто.........Кам се подхлъзна...:-(:-D
Беше 18:00 и всички си тръгнаха. Касиди изтича бързо горе и не слезе скоро.
*Мат*
Качих се горе и Касиди вече се бе измила и се сушеше. Беше облечена различно. Беше с розова блуза на, която пишеше don't say I love you. Беше и с къси сини дънки. Косата й бе старателно вързана на конска опашка. Сега се гримирваше. Така ми харесваше повече.
-Много си различна, да не да си хванала тен?!-пошегувах се, а тя се засмя.
*Касиди*
Слязох долу и Куан ме гледаше с влюбен поглед. Размекнах се. Почнах и аз да го гледам. На вратата се звънна и това ми помогна.
Мартин ме взе. Разхождахме се, ядохме йогурт, после сладолед. Сега сме на панаира. Играем на различни игри. Имаше една да пееш толкова високо, че да счупиш часата. Мартин се пробва, но не успя. Аз успях, но счупих две. Спечелих две мечета и подарих едното на Мартин. Играхме на още игри.
Прибрах се в 01:20. Заварих Киан в хола да ме чака.

MagconWhere stories live. Discover now