Глава 41

617 55 2
                                    

*Касиди*
Сутринта се събудих в прегръдките на Мат. Погледнах часа-11:30. Ужас. Имах 8 часа да сготвя, адски много храна и да опаковам подаръците. До 13:30 опаковах. Реших да взема Нора и да отидем да пазаруваме храна за довечера. Слязох долу.
-Кой ще дойде с мен да напазаруваме за довечера, освен Нор?
-Аз!-от кухнята влезе Роуз.
-Роуз!!!!-казах и се прегърнахме. Супер, пак щях да ходя в мола!:-[-Добре да тръгваме!-отидохме в 13:45 и се прибрахме 15:00. Ужас!!! Имахме само четири часа. Направихме огромна питла, бобена салата, картофена салата,ядки, сучени плодове и още доста храна, и естествено спазихме традициите. Стана 17:30. Още не бяхме украсили. Извадихме стъклените играчки и ги закачихме. Не е за вярване, че счупихме само една. И тя се счупи, защото Майки я хвърли към Найл, а той не я хвана. В 18:30 отидох до мола и взех на Роуз камера. Опаковаха ми я и я сложих под елхата като се прибрах. Вечеряхме и снимахме клип с моята камера. Наш ми помогна да го редактирам и го качихме в канала ми. Сега съм в горе-долу добро настроение. Как можа Киан да ми го причини?! Камерън ме извади от мислите.
-Кас, добре ли си?
-Да! Невероятно се чувствам!-казах с доста тъга в гласа си. Последва групова прегръдка. Превключвахме каналите и спряхме да гледаме 101 Долматинци. Знам, че е тъпо, но това ме развесели. Стана 02:23 и решихме да си лягаме.
На сутринта.....
Досадна бележка:
Тадаааа! Още една глава за днес. Е, имам новина, не знам дали Ви се струва добра, но почвам да пускам нова глава всеки ден във времето от 9:30 до 17:00. От 21:15 до 00:00. Изразете мнението си в коментарите и ми кажете харесва ли Ви новината.

MagconWhere stories live. Discover now