Глава 46

626 50 1
                                    

*Касиди*
Тея са големи тиквеници. Как може да играят по това време?! Вече ме бяха събудили и останах в хола и гледах филми.
Час по-късно чух как някой да слиза пи стъпки. Обърнах се и видях Джак.
-Защо не спиш?-казах троснато.
-Стига, не ми се сърди, аз ги карах да се прибираме, ама малко закъснях!-каза той и направи кучешка муцунка, а аз се засмях. Той седна до мен и двамата гледахме филми. По едно време ми се доспа.
*Гледна точка на неутрален разказвач*
Момичето заспа в прегръдките на Джак. Той обаче не заспа. Още един час се измина и по стълбите слезе някой. Този някой бе Киан. Щом видя любимата в прегръдките на друг, побесня.
*Киан*
Слязох долу и видях, че момичето, което обичах и което нараних е в прегръдките на един от приятелите ми. Джак Джонсън е психилога в къщата и помага на всички с емиционалните им проблеми. Той знаеше, че още имам чувства към Касиди, но въпреки това я е прегърнал и гледа филми.
-Джонсън, как можа?!-казах аз раздразнено.
-Какво има, брато?-каза поизправяйки се малко.
-Как каво има?!??! Как какво има?!?? Знаеш какво изпитвам към нея, но въпреки това ходиш с нея!!!-повиших тон, а от това австралийското момиче, което бе в прегръдките на приятеля ми, се събуди и беше стресната.
-Абе, ей тиквеник, за втори път ме будиш, какъв ти е проблема?!?-аз тръгнах да обяснявам.-Все едно, не искам да те слушам! Вече стана време за тренировката ми! Е, ще се видим към 10!-казах на Джонсън.
-Ама сега е 5:10!
-О, тогава към 10:30!-каза и се качи горе.
-Тя тренира по 5 часа!- казахме с Джонсън в хор. След това с него се разбрахме и видяхме, че Касиди слиза. Беше облечена с черно спортно бюстие, черни къси панталонки, черен флекс и имаше черен грим, и слушалки. Исках да отида, да я целуна. Нямаше как да стане!
*Касиди*
Излязох от къщата точно в 5:30. Е, имах 6-часова тренировка. По-малка, но имах едно тайно място и щях да отида.
Потичах 4 часа и реших да отида на тайното си място. То представляваше едино дърво, обиколено от високи храсти с проход. Отидох там и седнах от едната страна на дървото. Въздишах. Чух въздишка и бързичко се изправих. От другата страна на дървото имаше момче, реагирало по същия начин.
-Мартин Гарикс!
-Касиди Моргън!
Чу се едновременно от двамата.
Молба:
Моля Ви, предложете ми имена и най-вече за момчето!!
Мерси за +5,000 четения и + 950 харесвания! Невероятни сте!!

MagconOnde histórias criam vida. Descubra agora