Глава 24

706 61 2
                                    

Решихме да отидем на плаж без Камерън и оная овца. Моя бански е тюркоазен, а на Нор лилав. Да си призная за другите нямам представа. Върху банския си облякох една рокля в същия цвят. Уесс намериха ми багажа. В плажна чанта сложих мазила и една моя хавлия. На вратата се почука.
-Влез!-провикнах се.
-Хей! Готова ли си?-каза Киан.
-Мхм.
-Ще ми направиш ли услуга? Моля те прибери ми плажната хавлия!!-каза и направи кучешка муцунка. Аз взех кърпата и я сложих в чантата. Слязох долу и Нора бе в същата рокля, но лилава. Никои не забеляза. Стигнахме на плажа. Всички се съблякохме. Всички момчета ме зяпаха. Дори и Люк. Нора само се засмя.
-Е, пак ли?!Стига сте зяпали!Ще глътнете някоя муха!-казах аз и се засмях.
-Как така пак ли?-попита Нора.
-Ами като ми видяха косата реагираха по същия начин.
-Хахахххахахахахахаха-изсмя се Нора. Щракнах с пръсти и всички тръгнаха към водата. Влязох и аз. Веднага се поптопих и намокрих дългата си коса. Никои друг освен мен и Нора не се бе потопил. Само се спогледахме. Аз потопих Киан, а тя Люк. Всички придобиха смелост и се потопиха. Премятах се във водата и не след дълго излязох и отидох да взема пица, фрешове от портокал и сладолед.
*Киан*
Касиди излезе, а аз я гледах как се отдалечава. Беше..ами...тя..изглеждаше толкоооова СЕКСИ. Не съм използвал тази дума от последното ми гадже-преди година. Гледах я и не спирах, докато някой не ме опръска.
-Бро, стига я зяпа!!-каза Люк.
-Ама..тя е толкова СЕКСИ!!
-Внимавай!!!
-Спокойно, аз не съм от типа свалка за една нощ!!!

MagconWhere stories live. Discover now