Глава 50

591 48 1
                                    

*Гледна точка на неутракен разказвач*
Момичето се прибра в 01:20 и видя, че Киан я чакаше. Щом чу шума, момчето видя, че човека, който чакаше се е прибрал.
-Хей!-каза Киан. Момичето не му каза нищо, което малко го ядоса.-Кас, стига! Защо ми се сърдиш? Кажи за какво и ще го променя.....само...бъди моя отново!!-тези думи издразниха Касиди и тя реши да му проговори.
-Как за какво се сърдя?! Киан, ти ми изневери с оная и...няма смисъл да ти обяснявам...
-Касиди не мога да обикна Ая, защото тя не пее, като теб, тя не готви, като теб, тя не е теб!!!-в тожи момент от лицето на австралийката се стече сълза. Киан стана, отиде и я избърса. Бяха на милиметри. Момчето се изгуби в кафевите очи на момичето, седящо пред него. Решиха, че ще премахнат това разтояное. Тогава телефона на момичето звънна. Тя извърна глава и вдигна. Беше баща й.
-Касиди, извинявай, че те събуждам, но имам много лоши новини, вчера..майка ти е карала пияна и е загинала-момичето изпусна телрфона, а той се струши. Свлече се на земята. Беше в съзнание, но беше в шок. Киан разбра, че нещо лошо се е случило и беше много уплашен от реакцията на Касиди.
-Касиди..
-Тя е мъртва, майка ми тя...
-Съжалявам...-момичето прегърна здраво Киан и почна да плаче, заровила глава в тениската му. Другите започнаха да слизат, защото бяха събудени от счупването на телефона. Касиди бе седнала на дивана и продължаваше да плаче.
-Какво направи?-попита Джонсън.
-Нищо!-каза Киан и всички го погледнаха с погледа "кажи какцо направи". Киан им отвърна с погледа "нищо". Мат се приближи към плачещото момиче и я попита.
-Киан не е виновен...майка ми...загинала е.....-каза момичето и се сви на кълбо. Киан отиде и я прегърна. Тя постепенно се отпусна, но продължаваше да плаче. Накрая заспа в прегръдките на Киан. Другите се качиха по стаите си. Киан остана на дивана с Касиди. Той също почна да заспива, когато....

MagconWhere stories live. Discover now