Глава 39

580 50 0
                                    

*След седмица*
Киан аи тръгна, университета почна. С него се,чуваме всеки ден. Той ми звъни, а когато съм на лекций по нещо дето не ме интересува му пиша. Толкова много ми липсва. Няма ли да свършва тая учебна година?! Искам да свърши и да съм отново с Киан. Даже и за клипове нямам време. Толкова много за учене. Единственото нещо, което ме радва, че Нора е в същия колеж. Тя обаче не учи, а пуска клипчета в нета. Да и тя си направи канал.
Днес е събота. Събудих се от бибипкането на телефона ми. Киан ми бе писал. Каза да прочета новото "Браво". Отидох до супетмаркета и там го продаваха. Имаше статия за мен и Киан. Още сме двойка. Това момче ми липсва. Както споменах събота е и реших да заснема първия си клип от 2 седмици.
~Здравейте! Тук е Касиди. Знам, че не съм пускала видео от скоро и съжелявам, но съм доста заета. През свободното си време уча, а ако не уча си пиша с Киан Лоули. Днес той реши, че трябва да ме събуди с съобщение, че трябва да си взема новото"Браво". Е, взех си го. Който го има, знае, че има статия за мен и него, и ни определят като двойка. Сега ще отговоря на въпросите, които сте задавали, около рождения ми ден~
~Какво ти подариха момчетата?~бе първия.
-Всеки различно. Единия бе доста первезен и този някой си знае кой си е!, А, всички момчета ми подариха торта във формата на книга, защото ще уча, на едната страница ноти, защото пея, на другите Vine and You Tube, защото пускам имам канали, където пискам клипчета, но напоследно не съм, и посредата снимка на всички, с които бях на турна, за кеф.-отговорих на още няколко въпроса и изключих камерата. Редактирах записа и го качих.

Здравейте! Съжелявам, че главата е къса и скучна, но обещавам следващата да е по-скоро, по-интерсна и по-дълга.

MagconWhere stories live. Discover now