Глава 25

796 62 0
                                    

*Касиди*
Връщах се с пиците и фрешовете. Сладоледа щеше да се стопи, затово щях да отида после. Щом видяха всички излязоха и се настаниха по хавлиите си. Раздадох пиците и разбрах, че съм взела една по-малко, но с фрешивете всичко беше наред.
-Коте, защо не ядеш?-пита ме Шон. Ама той сваля ли ме?!
-Първо не съм ти коте и второ това е мой проблем!-казах аз с нотка злоба в гласа. Някой ме квана през кръстта и веднага се обърнах. Беше моя дъгичко.
-Защо не ядеш?! Ще ти стане лошо! Нека позная, объркала си бройката!
-Позна, дъгичко!-казах му и го целунах по бузата.
-Ще си разделим моята.-каза той. Понечих да кажа нещо, но той ме изпревари-Не премам не за отговор!!!-заповяда ми и натика едно пърче в устата. Разделих ме си пицата.
-Айде всички елате да ви намажа!
-Добре мамо!!-казаха всички. Намазах ги. Себе си не намазах. Дъгичко забеляза и реши да ме намаже. Влязохме отново във водата.
*Киан*
Влпзохме във водата. След около час излязохме и тръгнахме към хотела. Всички се приврахме по стаите и почнахме да се къпем.
След като се изкъпах кегнах и реших да спа.
*След 3 часа*
*Наш*
Аз не легнах да спа, за ризлика от Касиди. Тя се събуди към 18:30.
-Наш, затвори прозореца! Студено ми е!-каза тя.
-Касиди, прозореца е затворен!-отидох и я пипнах по челето.-О, Боже Кас, ти гориш! Сложи си термометъра!-той изпилка и тя ми го подаде. Показваше 39'9°. Веднага отидох до стаята на Люк, Нора и Киан. Отвори ми момичето с лилавото омбре.
-Това е на Касиди!-казах и и дадох термометъра. Тя го показа и на момчетата. Елеонора отиде за лекарства, Люк за кърпи, а Киан донесе студена вода.
*Киан*
Като разбрах, че Кас е вдигнала толкова висока температура се притесних много. Всеки отиде за нещо...
Бележка:
Пингвина съм го сложила, заради празника на вече 19-годишния Лукас Робърт Хемингс. Знам, че вече го написах, но той го заслужава!!!

MagconWhere stories live. Discover now