Глава 40

635 53 4
                                    

*След няколко месеца*
Днес съм на лекции. Скоро е Коледа и рождения ден на Нора. С Киан си писахме запоследно миналия месец. Сега вървя към кабинета на директора, защото съм била създала нова мода в училище и тази мода била наприемлива. Е, сори, че съм известна и ме копират! Почуках на врата е се чу "Влез".  Влязох и директора каза да седна на стола. Така и направих.
-Госпожице Моргън, какво правите в нашия университет?-попита директора заинтересовано, а аз не разбирах.
-Смисъл?
-Ами...имате кариера на певица....-и ме подкани да продължа, защото той явно не знае.
-Влогърка и вайнерка-казах аз.
-Да и ходихте на турнета с момчета, и диск имате-тогава телефона му звънна, на мой сингъл и докато говореше, аз тихо си тананиках.-И кариера си имата, защо решихте да учите?
-Хубаво е да имаш образование и тази кариера още не е знае колко стабилна.-казах аз.
-Така, щом обаче ще учите тук ще се промените!-каза директора, аз го изгледах с въпросително изражение.- ще трябва да махнете сините бои от косите си,...а сега можете да тръгвате!-каза директора. Прибрах се вкъщи и се метнах ма леглото. После си включих лаптопа и имах входящо обаждане от Мат. Вигнах естесвено. Около него бяха всички, освен Киан. Лао, от това ме заболя.
-Касиди!-извикаха всички.
-Здравейте!-казах аз.-Мат нали направи...?
-Да, сложих подаръка под елхата!-каза и връзката прекъсна.
*Мат*
С момчетата решихме да празнуваме коледа в Сидни, при Касиди, без да знае. Бяхме пред тях и звъннах на звънеца, и закрих с ръка шпионката. Вратата отвори баща й, а майка й беше до тях.
-Здравейте, господин и госпожо Моргън!-поздравих любезно аз.
-А Вие сте?-попита майка й.
-Ние сме момчетата, с които тя, бе наъурне. Аз съм Матю Еспиноса, това са Наш Гриер, Хейс Гриер, Камерън Далас, Джак Джонсън, Джак Гилински и Шон Мендес.-казах аз.
-Е, Джаковци, Шон, какво правите тук в Сидни?-попита баща й весело.
-Ами, решихме да изненадаме Касиди и да се разходим из Сидни...-каза Шон.
-До кога сте тук?-попита баща й.
-До края на ваканцията, защото и някои от нас в колеж-каза Гилински.
-Ами, момчета не знам дали Касиди ще е тук за ваканцията, защото ние ще ходим в Русия  и може да дойде с нас, но влезте!-каза майка й дружелюбно.-Тя е горе в стаята си.-каза жената и ние се запътихме към стаята й.
*Касиди*
Пробвах няколко пъти да се свържа с Мат, но не ми се получи. Нашите ще ходят в Русия за Коледа, но аз мисля да си остана тук. Чух, че вратата се отваря и щом се обърнах видях момчетата. Прегърнахме се.
-Какво правите тук??
-Дойдохме да те видим и да те питаме нещо: Тук ли ще си за Коледа?
-Да...
-Значи ще празнуваме заедно?!-каза радостно Наш.
-А нас къде ни оставихте?- попита Люк.
-Нас също!-каза Хари.
-Това ще е най-страхотната Коледа!-кажах аз и последва групова прегръдка. Затворихме вратата на стаята и всеки седна на някъде. Аз бях на бюрото, Мат до мем, Люк на стола до бюрото, Майк на табуретката в ъгъла, Наш, Хейс, Хари, Лиам, Луи, Камерън на леглото, на дивана до прозореца Калюм, Аш, Джак Джонсън и Найл, Гилински и Шон на малката ракла. След малко и Нора влезе в стаята и тя прегърна всички и седна в скута на Люк. Видях Лиам да чете "Браво". Взех го от ръцете му и щом го прочетох, имах чъвството, че ми се подиграват. Пишеше:Голямата любов на Касиди и Киан свърши. Момчето официциално е зарязало момичето и сега излиза с Ая. Оказва се, че са се запознали на панари преди два месеца, кога вайнера още си е писал с вече бившата му приятелка.
Браво:Щастливи ли сте заедно?
Киан:Да и то много!
Браво:От кога сте заедно:
Киан:На 23 декември стават 3 месеца.
Браво:Това значи ли, че сте изневерявали на Касиди,защото знаем, че Вие сте си говорили писали?
Киан: Не, не съм й изневерявал!-това бе интервюто. Не можех да се меря с Ая. Тя е руса, със сини очи,  слаба и има силикон. От очите ми почнаха да се стичат сълзи. Мат взе списанието, погледна го и го скъса. Гушна ме, а аз се продължавах да плача.
*Хари*
Казах на Лиам да не чете това списание. Пернах го зад врата.
-Браво бе, Лиам! Нали ти казах да не четеш тва тъпо списание!
-Няма нищо, ако не беше той, нямаше да разбера за тоя кретен и аз се чудех, защо не е с вас! Мат, подай ми телефона!- Матю я послуша и й подаде телефона.
*Касиди*
Мат ме пислуша. Почнах да му пиша съобщение.
Кретен, мръсен, гаден, долен! Не си бил с мен ли?! Аре спомни си и прочети, какво ми писа! Защо лъжеш?! Просто си признай, че ми си изневерил! Бахти и съжалявам, че ти пратих това. Като го отвориш го стъпчи, изгори и останките ги изхвърли! Това направи със сърцето ми, когато прочетох интервюто. Знаеш ли, че ако ми беше казал, нямаше да ме боли толкова многи, колкото в момента!!!!
Честита годишнина, кретен такъв!-изпратих му го и отново заплаках. Матю отново ме гушна. Нашите ме извикаха долу и затова изтрих сълзите си.
-Е, мила ние тръгваме за Русия, приятна Коледа!
-Марси и на вас!-казах и те ми обясниха, че са ми оставили 20 000 евро. А, аз имах още 60 000 хиляди. Качих се горе в стаята си и предложих на всички да останат тук, вместо да плащат на хотел. Съгласиха се. Разбира се Нора, Люк, Кал, Майк и Аш също щяха да спат тук. Само за Мат нямаше стая и затова той щеше да спи до мен довечера.
-Хайде Мат!-извиках му аз.
-Къде?
-В мола, много ясно!-казах-Утре е Бъдни вечер, а аз не съм украсила. Трябва да взема  поръчаните неща от нашите!
-Ок, идвам.-излязохме на вън и се качихме в колата му. След 10 минути бяхме в мола. Влязох в първия магазин, а именно спортния.
-Нали уш за украса?!-попита Мат.
-И подаръци!-казах аз. На Хейс взех бутонки, на Наш, Мат, Камерън камери. На Шон китара, на Джаковците микрофони, на Люк, Кал и Майк китари, на Аш палки и ленти. На 1D взех китари, микрофони и дъа. На Нора взех нов гердан с надпис friends и камера. После взехме украсата и се прибрахме.
*Мат*
Егати желязното момиче!!!  Преди няколко минути  плачеше, а сега е в мола. Доста пазарува и най-накрая се прибрахме. Всички вечеряхме и си легнахме.
Към 01:00 се събудих, защото ми се ходеше до тоалетната и чух Кас да хлипа. Щом се върнах още го чувах. Накарах я да се обърне и я прегърнах.
-Всичко ще се оправи!- казах и тя затвори очи моментално.
Бележка:
Обещах ви, че главата, ще е скоро и по-дълга и изпълних обещанието си! Изкажете мнението си в коментарите!

MagconWhere stories live. Discover now