Глава 36

648 55 1
                                    

С Киан пристигнахме в Сидни. Родителите ми щяха месец да имат работа в Лондон, така, че цялата къща бе на наше разположение. До училище има 2 седмици и знам, че е малко рано, но трябваше да се върна. Показах на Киан стаята за гости и той се настани там , все пак щеше да е тук две седмици и малко. От гаража ни се чуваха силни шумове.
-Ъгх, какво е това?-попита Киан.
-Ела да видиш!-казах и го задърпах на там. Отидохме в гаража и там бяха 5SOS. Те не ни забелязаха като влязохме и за това с Киан се скрихме зад едната тонколона и почнах да пея с момчетата. Те спряха и се учудиха. От предната врата на гаража влезе Елеонора и ни видя. Киан и направи знак да замълчи и тя го направи.
-Скъпа, ти ли ни припяваше?-попита я Люк.
-Да, аз бях!-каза тя и момчетата зяпаха Don't stop. Взех един микрофон о безшумно го включих. Люк бе застанал до барабаните на Аш и пееше. И аз се включих в пеенето и прегърнах Люк. Той спря да пее и бавно се обърна и всички след него.
-Касиди!!-извикаха всички и последва групова прегръдка.
-И Киан!-каза той и изскоши иззад колоната. Последва още една групова прегръдка.
-Какво правите тук?-попита Нора.
-Както казах, аз се върнах за началото..
-А, аз съм подарък!-каза Киан, а аз пък го целунах по бузата.
-Мамка му!-казаха Калъм, Майкъл, Аштън и Люк.-Забравхме рождения ти ден!-казаха момчетата тъжно.-Ще ти се реваншираме, като довечера те заведем на специалин за теб концетр, където ще свирят: Maroon5, 1D, 5SOS-при това всички се засмяйме- и...
-Нека позная Джковците и Шон?
-Позна!!! Доуббре ще се видим довера в 18:30.
-Ок и малко по-тихо!-намигнах им.
-Кас, чакай!-каза Нора.
-Айде, ела с нас!-каза Киан и се качихме горе.

MagconWhere stories live. Discover now