Глава 22

751 64 0
                                    

-E, добре! Извинете!
-Няма нищо Наш!-казаха всички.
*Елеонора*
След като изпратихме Наш почнах да разпитвам Касиди за връзката и с Киан.
-Е, Кас от кога ходите с Киан?
-Ами... от вчера!
-Да бе!
-Ами..
-Аз най-големия кретен на земята, скъсах с най-хубавото момиче на света, защото съм кретен.
-И като кретен, пак си си мой!-каза тя и отиде да го целуне.
-Какво ще облечеш Кас?
-Една от тениските на Люк...
-Защо тениска на Люк?
-Изгубиха ми багажа!
-Ужас. Сега аз ще ти кажа какво ще облечеш!- казах и отворих моя багаш. Дадох и един широк потник тя си обу едно черни нарязани къси панталонки. Без да види какво буше на потника го облече. Отзад пише: Момичето на Киан Лоули.
*Касиди*
Благодарих и и зачахахме момчетата. Слязохме долу и там беше само оная овца Мадисън. Другите се хилеха, когато погледнеха гърба ми. Чудех си какво има.
-Киан?!-подшушнах му аз-Какво има на гърба ми, че всички се хилят?-той се даде назад със стола и почна да се хили.
-Коте, на гърба ти пише: Собственост на Киан Лоули!-каза рой хилейки се.
-Елеонора Робърт Адамс!!!!!-извиках аз и тръгнах кън нея. Киан явно си е помислил друго и дойде,и ме вдигна и ме върна на мястото ми. Понечих да стана, но той ме спря. Погледнах го страшно и Аштън се обади:
-Брато пусния и виж какво ще направи!!-пусна ме и аз отидох и я гушнах. Това не го очаквахте нали? Всички ни гледаха странно, а ние казахме:Най-добри приятелки сме!
-Киан-казах аз-закуската ми мирише странно!-престорих се. Той се наведе да я помирише и аз му бутнах леко главата и цялата беше в мюсли. Като се изправи каза:
-Знаеш ли Кас, толкова те обичам, че искам да те...- не го изчаках да довърши и тръгнах да бягам. Когато помислих, че съм се отървала спях да бягам и изведнъж той изскочи пред мен и ме целуна. Останалите ни направиха снимки. Видях, че на масата има пай и го захлюпих на лицето на Киан. Отново тръгнахме да се гоним. Всичко се повтори. Когато се върнахме на масата всички гледаха обработено клипче с нас. Бяха го пуснали оналайн и се смека като пачаври!!!

MagconWhere stories live. Discover now