Глава 51

597 44 1
                                    

Момчето почти беше заспало, когато чу някой да слиза по стълбите. Погледна и това бе Ая. Щом тя видя Киан да прегръща друга,се ядоса. Ая отиде до Киан и му заби шамар. Киан падна от леглото и Касиди се събуди. Ая се насочи към кухята, а момчето лежеше на земята със зачервена буза.
-Киан,искаш ли лед?-попита Ая от кухнята.
-Не!-отвърна момчето.
-Аз ще ти донеса!-каза Касиди и отиде, и взе леда. Сложи го на бузата на Киан.-Тя защо те удари?
-Ами...ако ти кажа и ти ще ме удариш!-каза момчето и се засмяха.
-Няма, кажи!- каза Касиди и се усмихна топло.
-Видя ме да те прегръщам, докато спиш и дъа...
-Мерси за......-момичето бе прекъсното от устните върху нейните. Киан я целуна страстно, а Касиди отвърна. Двамата продължаваха да се целуват, докато не бяха прекъснати от Ая, която заби втори шамар на Киан.
-Ти си мое гадже,а ти си не се пробвай да ми откаднеж гаджето!-извика Ая и събуди всички. Останалите се насъбраха около Касиди,Киан и Ая, като всеки бе готов да удържи някого, ако почне бой.
-Първо-не се пробвам да ти взема гаджето и второ- аз имам свое, точно така, аз и Мартин излизаме!-каза Касиди и се качи горе. Киан се ядоса и първото нещо, което направи бе да скъса с Ая. После взе няколко чаши и отиде на баскетболното игрище в задния двор. Целеше с чашите коша,а те се разбиваха на парченца.
*Касиди*
След като излъгах за мен и Мартин се качих горе в стаята на Мат. Очите ми бяха подпухнали. Гримът ми бе разман . Изчистих го ибизлязох на балкона, а Мат спеше. Видях Киан да чупи чаши.
-Стига ще събудиш другирте казах аз, но той не ме отрази.-Киан, какво ти е ?
-Просто разбрах, че никога няма да бъдеш моя отново!
-Никога не казвай никога, защото няма начин, да няма начин!-казах , усмихнах се топло и се прибрах.

Бележка:
Задара, хора! Сори, че не я качих по-рано, но просто гледах Подли камериерки и дъа. Знам, че си мислете "Бахти задръстенячката", но на мен филма ми харесва! До следващия път!

MagconWhere stories live. Discover now