Глава 34

654 51 0
                                    

От вън имаше къп репортери. Не им обърнахнахме голямо внимание. Киан искаше да ми помогне с тортата. Нямах проблем. Ядохме шоколад и едновременно се целувахме, и пригорвяхме тортата. Изведнъж в кухнята, от врата към двора, нахълта един репортер. Почна да задава въпроси на Киан.
-Нали Касиди живееше тук? Коя е новата ви приятелка?
-Аз съм Касиди, но реших, че ще се боядисам.
-Защо?
-Просто ми харесва! Сега, ако обичате напуснете!-казах и посочих вратата.
-Добре го подреди, котенце!-каза Киан и нежно разби устните си в моите.
-Мерси, дъгичко!-казах аз и продължихме работата си по тортата. След около час бяхме готови. Качихме се в стаята на Киан. За мое учудване бе доста чисто и нямаше плакати на коли, а наши снимки. Имаше един мой плакат от списание Bravo. Беше го сложил на стената и беше написано: Обичам те, Касиди! И дата. Миналата година, когато още не се познавахме. Отидох до Киан и го целунах страстно. Той ми отвърна. Почна да ме целува навсякъде. Свали потника ми и ме целуваче по корема и по гърба. Стигна до панталонките ми и се досетих на къде отиват нещата.
-Мне не си познал!-казах и се усмихнах.
-Нямаше да го направя!- кажа той, а аз повдигнах вежда.-Е, добре де щях!- каза-Ти си единственото момиче, което ме промени толкова! Ти направи ме опитоми! Как успя?!-каза между целувките.
-Ти виждал ли си ме?!- попитах със самодоволна усмивка и пивдигнсх вежда-Шегувам се!-казах аз.
-Права си! С твоята невероятна красото, с това изящно тяло и характер ти ме упитоми.-каза ми той.-Обичам те!-каза и ме целуна възможно най-страстно. Обичам го с цялото си сърце и ми е гадно, че след месец заминавам и няма да се върнем скоро!!! <3
Бележчица:
Съжелявам, че не я пуснах по-рано. Скоро няма да пускам може би защото утре ще ходя в аквапарк и тук тази седмица като почнем от понеделник до неделя всеки ден приятел има рожден ден! Е, почти всеки ден..На 29 има двама рожденика!!

MagconWhere stories live. Discover now