Глава 11

949 75 0
                                    

С Киан се целувахме около 3 минути. Той ми отвърна. Чух феновете да викат:Лоули + Моргън, Лоули + Моргън, а с периферното си зрение как хейтърите си тръгват. След като се отделихме концерта продължи. След като ние свършихм, Киан представи 5SOS. Дойде при мен и аз му скочих на врата.
-Мерси, мерси, мерси много!!!-казах аз.
-Няма защо! Аз благодаря за 2-те целувки!- каза той и ме целуна.
-Благодаря за 3-тата!- тръгнахме да се разхождаме без да се обадим на никого. Люк щеше да откачи и помолих Мат да снима физиономията му, когато разбере, че никой не знае къде съм.
*Камерън*
Малко преди аз да защитя Касиди, Киан ме изпревари. Толкова я харесвах. Не беше честно. Сигурен съм, че той не я обича, като мен.
*Киан*
Кам ме гледаше странно. Сега, обаче за това не ми пукаше. С Касиди се разхождахме. Сега беше моя момент, обаче тя ми каза нещо, преди аз на нея.
-Киан...
-Да!-казах аз. Тя застана на пръсти, все пак бях по висок от нея и ме целуна. Беше просто вълшебно. -Ще бъдеш ли моето момиче?- тя не отговори, а отново ме целуна.-Приемам го за да! -казах аз и я целунах.
*Люк*
Свършихме и ние. Исках да поговоря с Кас, но я нямаше.
-Мат, къде е Касиди?
*Мат*
-Ами..някъде с Киан!- казах аз и се ухилих. Люк почна да ходи напред- назад. Веднага и звъннах. Той знаеше, че е с Киан, но бяха като брат и сестра.
*Касиди*
Стоях на плажа с моето момче и се прегръщахме, и целувахме, когато тъпия ми телефон звънна.
-Fuck.
-Какво има?
-Мат звъни..сигурно Люк откача.- вдигнах и да. Люк откачаше!! Мат каза да ги чакаме пред хотела. Тръгнахме и по пътя само вървяхме прегърнати и от време на време си крадеше по някоя целувка. Стигнахме пред хотела и се целунахме отново. Тогава чух аплодисменти.

MagconUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum