Глава 43

580 50 0
                                    

-Имате пратка от Киан Лоули. Моля подпишете!-аз подписах и затворих вратата. Отворих колета и вътре имаше извинително писмо, което не ме трогна. Другата част на колета беше кутия. Отворих я започна моя песен. Оставих я в стаята си и слязох при останалите, като не забравих да изгоря писмото.

-Кас, искаш ли да снимаме клип?-попита Хейс.

-Да! Но на каква тема?

-МММ...."Как се чувстват....."-започна Найл, но бе прекъснат от изкашлянето на Майк.

-Шепнещо предизвикателство?-попита Роуз

-Не! Да гримираме Хейс?!-предложи Наш, а Хей го перна леко зад врата.

-Не! Не ми се ще да го гримирвам, а асоциации?

-Да!

С Хейс се качихме горе и заснехме клипа. Той го редактира и го качи на канала си.

*След няколко медеца*

Не съм виждала момчетата от Нова година. Утре е завършването. Имам чудесен успех. Взех си всички изпити. В момента се чудя какво да облека. Почти на 100% съм сигурна, че ще е черна рокля. Чудите се защо черна, ами смених стила си на ЕМО. Така ми харесва повече. Пред всички съм корава и не говоря с никого, освен Люк, Нора, Майк, Кал, Аш. Е, решено е че ще съм с черна рокля. Тъкмо реших да стана и получих СМС. Реших да го прочета. Отново съм поканена на турне с момчетата!!!!Супер! Получих и втори СМС. Той бе от Нора.

Познай кой отива на турне с момчетата!

Стига бе! Аз и най-добрата ми приятелка с най-забавните момчета на света. И ето, че сгреших. Има как. Мат ми звъни.

-Задара Мат!-казах аз, щом вдигнах.

-Кас, ще идваш ли  на турнето?-пита ме той.

-Че как инъче?!-казах аз.

-Добре, утре в 18:00 багажа ти да е готов!-заповяда той.

-Но турнето започва след седмица?

-Охххх, глупачето ми! Идваш в нашата къща!-изсмя се и ми затвори без да ми даде шанс да кажа нещо. Слязох долу и видях баща ми да приготвя вечерята.

-Хей, Каси вечерята е готова! Оп Кас!-поправи се баща ми, а аз се засмях.

-Добре!-казах и седнах на масата.-Тате, трябва да ти кажа нещо!-казах, а той вдигна поглед.-Утре в 18:00 Мат ще дойде да ме взема и ще заминем за Лос Анджелис, защото след седмица отново почва турнето....-казах аз на един дъх.

-Ще ми липсваш, но те подкрепям!-каза той и ме гушна. Качих се горе и заспах.

*В 17:50, на другия ден*

В момента чакам Мат. Багажа ми е готов, облечена съм с черни къси панталонки, черен потник, черна шапка, на която пише ИДИОТ,имам черно червило и черни сенки. На вратата се звънна. Слязох долу да отворя и на врата бе Мат.

-Матттт!-извиках и го гушнах. 

-Касссс!-извика и отвърна на прегръдката.

-Хайде да тръгваме!-каза той и се качихме в колата му. Стигнахме на летището и се качихме в самолета. не след дълго заспах.

Събудих се от лигавото нещо на ръката си. Видях, че Мат е заспал така, че лигите му текат по ръката ми. Лекичко го побутнах и без да исках го събудих. Благодарих му, че дойде до Сидни, заради мен и му оставих отпечатък  на бузата две черни целувки. Малко преди да кацнем си сложих още малко червило.

Кацнахме успешно. На летището ни чакаха Наш, Хейс и Кам. Гушнах ги и им оставих отпечатъци от черното червило на бузите им. Те ме погледнаха учудено и им казах:

-Нима не помните момичето с синя коса, а сега с черно червило?!-казах аз, а те се спогледаха.

-Касиди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-извикаха и последва групова прегръдка. 

Качихме се в колата и аз отново си освежих черния грим. Стигнахме и слязохме от колата. Влязохме вътре и на дивана бяха Джонсън и Киан. Ая я нямаше.

-Момчета коя е тая мацка?-пита Джонсън и ме съблече с поглед.

-Джонсън , наречи ме още веднъж така.....-бях прекъсната от прегръдката ми. Целунах го по бузата и той имаше отпечатах.

-Добре момчетата  кое е момичето и защо мен не ме целуна?!-пита шарената глава на дивана.

-Питай нея!-каза Мат и само той, аз и шарената глава бяхме в стаята. Киан извъртя глава към мен и направи изчакваща физиономия.

-Аз съм австралийското момиче, чийто сърце разби, аз съм твоята бивша, която бе твоята поредна играчка, аз съм Касиди, Касиди Моргън!-заявих. Очите му само се упулиха. Свалих шапката и му я сложих.-Задръж я на теб ще ти отива повече!- Мат ми каза да се кача в стаята, в която живях нагоре и по стълбите се сблъсках с Ая.

MagconWhere stories live. Discover now