Глава 26

668 56 0
                                    

Дадохме на Касиди различни лекарства и и сложихме една студена мокра кърпа. Измерихме и отново температурата. Сега беше 37'5°.
*Касиди*
Събудих се и ми беше адски топло. Надигнах се и видях, че Наш си спи на леглото, Нора и Люк на земята на матрак, а Киан беше заспал на фотьойла. Станах и реших да го събудя да се премести на леглото ми, защото там, където лежи не е много удобно. Стигнах до фотьойла и ми прилоша. Почна да ми причерня.
*Киан*
Чух как нещо падна. Веднага се събудих и видях на земята Кас. Откачих. Вдигнах я и я сложих на леглото. Беше лека като перце. Събудих Нора и Люк и им разказах. Нора почна да я събужда.
-Кас, Кас!
-Какво..?!
-Защо беше станала от леглото, слънчице?
-Амми.....видяхте, че спиш там и исках да ти кажа да се преместиш на ...............
-Това няма да стане!!! Снощи имаше висока температура и едвам я свалихме.
-Aз ще ти приготвя багажа, защото след 2 часа тръгваме за следващия град!
-Може ли да вляза да си взема душ?
-Да, но аз ще ти правя компания, ще спестя водата и ще те пазя да не припаднеш!-казах аз.
-Мне, скъпи не си познал! Няма да ти се случи в скоро време!-каза тя. Всички се засмяхме. Касиди влезе да си вземе душ. Нора и събра нещата. Тя излезе и и помогнах да слезе долу. Качихме се в автобуса.
*Касиди*
През цялото време Мадисън ме заливаше с вода.
-Касиди, ще ми донесеш ли кафе?-попита ме Майки.
-Да!-взех горещото кафе и тръгнах към Майк. По пътя се спънах и го излях върху тениската, която брат ми ми беше дал, преди да замине, за да учи в Лондон. Стана ми тъжно, а и кафето толкова пареше. Майк ми помогна да стана и после заби шамар на човека, който ме бе спънал- Мадисън.
-Как можа да ми излееш кафето?! Сега заради теб, аз оставам без кафе!!
-Е, аре майната му на кафето ся!!-каза оная. Аз взех ново кафе и отидох до нея.
-Съсипа блузата, която брат ми ми даде преди да замине и....-излях кафето отгоре и-...ти оставаш без марковия си потник.-казах аз. Всички почнаха да се смеят, аз отидох и почнах да чистя съсипаната си блуза.

MagconWhere stories live. Discover now