Епилог

813 52 2
                                    

*След 17 години*
*Крис*
(сега ще се запознете с нея)
Здравейте! Аз съм Кристал или на по-кратко Крис Лоули. Точно така аз съм дъщерята на Киан и Касиди Лоули.
Хората ни наричат "семейство К-Лоули". Ами така е като всички сме с "К".
Какво да Ви кажа за себе си....
На 16 съм, брюнетка с доста дълга и гъста коса с розиво омбре. Най-добрата ми приятелка е Натали-дъщерята на Елеонора и Люк. Джак ми е гадже. И иллллллл!! Не, не ходя с по-големите от мен Джонсън или Гилински. Ходя със сина на Матю Еспиноса-Джак Еспиноса. Джак Дж. му е кръстник. Моя Джак рапира невероятно! Е, как няма с такъв кръстник :-)??
На външен вид приличам повече на татко, но по характер на мама. Упорита съм, нетърпелива и весела. С нея имаме разлика в музиката и в спорта. Тя предпочита поп, по-рок и пънк-рок, а аз рап и техно музика. Искам да стана DJ. Мама предпочита леката атлетика, а аз боините изкуства. Имам черем колан по карате и таеклоудо.
Освен Джак Е. и Натали излизам и с Джаксън Ълуин, Кристиан Хууд, Майк-Млачи Клифорд (мама каза, че Майк-старши имал голямо его), Дийн Стайлс, Том Рейнолдс, Джак Гриер(сина на Хейс), Киан Гриер (сина на Наш), Лора Гилински (дъщерята на Джак Г. и Роуз), Джей Гарикс и Джейкъб Франта. Всички снимаме клипове. Нашите продължават. Заедно ходим по турнете и много се забавляваме.

Е, това е нашата история! Историята на семейство К-Лоули!

Ето го и края на историята! На историята на Касиди, Киан и 16 - годишната им дъщеря-Кристал.
Ако иската да четете други разкази от мен може да го направите с другата ми истоя Don't say I love you!

MagconWhere stories live. Discover now