Глава 42

605 50 2
                                    

Не мигнах цяла нощ. Мислех само защо Киан ме нарани. Към него изпитвам омраза и любов. Обичам го и мислех, че и той мен, но явно съм сгрешила. Вече се съмна и се унесох, когато получих смс от него.
*Киан*
Какво забърках??! Касиди ме мрази, а аз не обичам Ая, както обичам нея. Мислех, че съм я забравил, но не обичам Ая, както нея, защото: Ая не може да пее, не готви и не прави салта и тем подобни. Не обичам Ая, както Касиди, защото Ая не е Касиди. Винаги щом си помисля, че имам чувства към Ая, се осъзнавам и си мисля, че тя ме използва само за секс. Но не е така. Тя ме обича и ще се пробвам да я обикна, ни човек не избира в кого да се влюби.
*Неутрална гледна точка*
Касиди прочето съобщението от Киан.
Киан:Весели празници, Кас! Виж, ние само си писахме, а и се разбрахме, че.....-и момчето бе готово да изпрати следващето съобщение не бившата му приятелка, но нещо го спря. Това нещо бе смс-а от австралийското момиче.
Касиди-Киан, празниците за мен не са весели! Вярно, че момчетата се тук, но това не ми помага с болката, която ми причини!!! Просто си признай пред мен, че ми изневери с мис Силикон. Нямам какво повече да ти кажа Киан, освен, че в момента към теб изпитвам омраза и нещо, което не искам да изпитвам към такъв кретен, като теб, а именно любов. Ще се постарая да залича това чувство от сърцето си към теб! Не искам да те виждам, вече!! Нараниме! Радвам се, че се върнах, защо така разбрах, що за стока си!-мимичето изпрати съобщението и от невероятните й кафеви очи почнаха да се стичат сълзи. Тя се сви на кълбо и продължаваше да плаче. Получи още един смс от човека, които жестоко я нарани.
Киан:Но ни е се разбрахме!- момчето изпрати това и щеше да изпрати това,което се бяха разбрали, но отново смс на австралийката му въздейства и не упя да го направи.
Касиди:Нищо не сме се разбрали! Разбираме се сега, че няма да си пишем, да си звъним и няма да се обиждаме чрез списания, и разни други!-написа момичето и изключи мобилното устройство. Избърса сълзите си и усети как някой я прегръща. Този някой бе Мат. Той я успокой поне малко. Слязоха и всички започнаха да разопаковат кутийте с имената си.
*Касиди*
Получих страхотни подаръци от моите приятели. На врата се почука. Отидох да отворя.
-Касиди Моргън?
-Да?
-Имате пратка от....

MagconWhere stories live. Discover now