Глава 37

653 54 1
                                    

С Нора си поговорихме доста. Простихме си една на друга. Трябваше да се приготвяме за концерта.
-Искаш ли помощ?-попита тя.
-Само за косата, че с дрехите пак ще се окажа нечия собственост!-казах и се засмяхме. Тя ми накъдри косат, а аз си обляких скъсани по модел черни къси панталонки и една тениска на Киан, която загащих. Обух си и 8 сантиметровите платформи и бях готова. На вратата се почука и аз отидох да отворя и там бяха Люк, Киан, Аш, Калъм и Майки. Тръгнахме към мястото, където щеше да е кинцерта. Не знам как, но феновете бяха разбтали къде сме. С Киан трябваше да раздадем автографи. Странното бе, че искаха почти само от нас. Е, раздадохме автографите и влязохме във VIP мястото на залата, където щеше да се проведе концерта. Настанихме се и на сцената излязоха 1D.
-Тези 3 песни са за вайнерката, певица и днешна рожденичка-Касиди Моргън!-каза Хари и дойде, хвана ме за ръката, и ме издърпа на сцената. Помахах на публиката и се върнах на мястото си, до Киан. След тях излязоха Maroon5, 5SOS. Сега на сцената се качи Люк и каза:
-Днес сме събрали да отпразнуваме рождения ден на Касиди и да слушаме музика, но тази малка изненада е от мен, Кал, Аш, Майк и Нора. Моля, посрещнете на сцената всички, с които Кас бе на турна, моля мосрещнете Magcon!!!-той каза това и на сцената се качиха всички, с които бях на турне. С Киан се качихме на сцената като последва Magcon-ска групова прегръдка. После се пресъидиниха и осталите без Maroon5, защото си бяха тръгнали. Е, всичко приключи и у нас е събрахме: аз, Киан, Наш, Хейс, Камерън, Шон, Мат, Джак, другия Джак, Роуз, Люк, Аш, Майки, Кал, Нора, Хари, Лиам, Луи и Найл.
-Хайде да играем на, който откаже да направи предизвикателството да съблича дреха?!-пита Хари.
-Съгласни!-казахме всички, без Киан и Люк.
-Вие?-пита Найл.
-НЕ! Тук са гаджетата ни и няма никой да играе!
-Само гледайте!-казахме с Нора в хор.
-Тогава и ние играем!-каза Люк. Та почна се и Найл победи.а Аз съм на второ, а Хари на трето място

MagconTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang