1.Chapter

6.1K 239 8
                                    

Jason

Odhodil jsem klíče od svého nového bytu a rozsvítil světla. Neobtěžoval jsem se ani si vyzouvat boty, jelikož tady není nikdo kdo by mě za to peskoval. A i kdyby, tak mě to nezajmá. Přešel jsem do druhé místnosti a rozhlédl se okolo. Nebylo tady vůbec nic. Prostě prázdnej pokoj. Čekal si snad uvítací transparent, Jasone?

Vypadá to, že budu muset trochu provětrat kartu. Je tady hodně co zařídit... Potřepal jsem nad tím s úsměvem hlavou a zády se opřel o zeď. Po roce stráveným v lochu jsem teď konečně zase venku. Víte co to znamená? Řekněme že jsem měl dost času na přemýšlení. Přemýšlení o tom, jak se pomstím. To bylo v podstatě to jediný co se tam dalo dělat. A taky to jediný co mě drželo nad vodou abych nezešílel. Úplně. Pozdě Jasone.

A s tím souvisí taky tenhle byt, protože kterej idiot by se vrátil zpátky tam kde ho už jednou vyhmátli. Já teda ne. Ale tentokrát se znova chytit nenechám. Už dávno totiž nejsem ten stejnej Jason McCann. Jason McCann, kterej se pokusil zabít Joshuu Harlowa a nevyšlo mu to. Teď budu chytřejší.

Odpíchl jsem se od zdi a šel do koupelny. Potřebuju sprchu. Podíval jsem se na svůj odraz v zrcadle a ušklíbl se. Na kráse mi kriminál rozhodně neubral. Přetáhl jsem si přes hlavu triko a zahodil ho do rohu místnosti. To samé jsem následně udělal se zbytkem oblečení. Pořád si troufám říct, že jsem kurva sexy. A taky pěknej Narcis.

Vlezl jsem do sprchového kouta a pustil na sebe proud vody. Studená. Zavrčel jsem nad tím a otáčel kohoutkem na opačnou stranu dokud nezačala téct teplá. Vydechl jsem a zaklonil spokojeně hlavu. Tohle sem kurva potřeboval. Opřel jsem se o studené kachličky a zavřel oči. Chtěl jsem si po dlouhý době alespoň na chvíli odpočinout.

~~~

"Jestli jí cokoliv uděláš Joshuo, tak já přísahám bohu, že ti zpřelámu všechny kosti v těle, rozřežu tě vejpůl a budu z tebe pomalu vyndávat tvoje vnitřnosti dokud nechcípneš, rozumíš mi?!" Řval jsem jako smyslů zbavený a snažil se vymanit ze sevření Noela a Liama. Hlasitě jsem funěl a chrlil kolem sebe vztek.

"Všem vám podřežu krky jestli se jí cokoliv stane, slyšíš mě?! Všechny si vás najdu a budete litovat toho že jste se jí  někdy dotkly! Všechny vás zabiju!" Řval jsem na něj a házel sebou do všech stran. Rval jsem se o to, abych jí mohl zachránit.   

On se na mě jenom posměšně podíval a potřepal hlavou. Držel Kate pod krkem a u jejích spánků měl přiloženou pistol. Měl jsem strach a zároveň taky vztek a nemohl jsem vůbec nic dělat. Měl jsem strach že o ní přijdu. Bál jsem se, že mi před mýma očima sebere mojí malou sestřičku. A já jí nebudu moc nijak pomoct. Moje srdce bilo jako splašený a já sebou škubal čím dál tím víc a vykřikoval výhružky na jejich adresu, ale nic z toho mi nepomohlo. Pořád jsem se musel dívat na to, jak se chystá ublížit Kate. Mojí Kate.

"Sorry lásko.. Je to jenom dobrej obchod." Pošeptal jí do ucha a pohladil jí po vlasech. Kate pevně přitiskla víčka k sobě. "Shnij v pekle." Zavrčela mu do tváře a pak se její pohled setkal s mým. Věděl jsem, že je to naposledy. V očích se mi odrážely slzy a měl jsem pocit jako kdyby mi mělo každou chvíli prasknout srdce z toho jak rychle a hlasitě bilo.

"Kate!" Výstřel.

~~~

Prudce jsem se nadechl a zastavil proud vody. Hlasitě jsem oddechoval a celé mé tělo se třáslo. "Do hajzlu." Hlesl jsem a vjel si rukama do vlasů. Nahromadil se ve mě vztek a já udeřil pěstí do zdi, abych se aspoň trochu uklidnil. Ale jak se mám kurva uklidnit. Všechny je zabiju. A on půjde poslední. Chci aby věděl, že jsi pro ně všechny jdu. Chci aby je viděl umírat. Chci aby viděl umírat jí.  Jo přesně tak. Vím že nejsem jedinej kdo tady má malou sestřičku. Že Joshuo.

~~~

Potom co jsem si dal sprchu, jsem musel ještě vyřešit nějaký věci. Jako například si trochu zařídit byt, abych měl aspoň na čem spát, koupit pistoli.. A pár další důležitých bodů. Třeba omrknout jak se těm parchantům daří. A zjistil jsem, že od mafie dali všichni ruce pryč. Hm... hezký, ale pro mě jste už stejně mrtví. Zasmál jsem se tomu co se mi právě prohnalo hlavou.

Zvedl jsem se z gauče a sedl si za obrazovku počítače. Začal jsem do něj zadávat jména a pobaveně se u toho ušklíbl. Připadám si jako psychopat. Každopádně tohle, drahý Joshuo, je vaše černá listina. A já se budu náramně bavit u toho, až budu přeškrtávat vaše jména.  

Hope Harlow

Joshua Harlow

Diego Rodríguez

Ricardo García

Liam James

Noel Thompson

Connor Harris

Uznávám, že jsem se svojí prací spokojen. Zvedl jsem se ze židle a došel až ke dveřím, kde jsem si přes sebe přehodil svojí černou koženou bundu. A teď jdu někam do baru. Potřebuju se odreagovat, jestli víte co tím myslim. Kluci mají svoje potřeby. Tím spíš po tak dlouhý době v base. 

Po cestě tam, jsem ještě poslal vzkaz našim chlapcům. Ať vědí, že to co provedli si je už brzo najde. Že si je já brzo najdu.

From: Hidden number

Jsem pořád tady. A vím úplně všechno.

Wohou! Takže čágo šílenci!:P Tak, co říkáte na první díl? Jsem si vědoma toho že vám asi až tak moc nedal, ale nějak začít musíme:) Příště už se to víc rozšoupne :D A já mám pro vás úkol.. 3:) Vzhledem k tomu, že jste nejspíš všichni pochopili to, že Jason se chystá bez soucitu hošany oddělat, tu je tohle tzv NOsecret.. :D Tak je na vás abyste rozhodli, kdo půjde první;) -Car☠

  








  

   



Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now