19.Chapter

3.1K 181 12
                                    

Hope

Vysvlékla jsem se z trička a stejně tak i ze svých legín. Naposledy jsem nejistě pohlédla na dveře před tím, než jsem si rozepla podprsenku a sundala kalhotky. Dobře, budu doufat, že sem ten idiot nevletí a nerozhodne se mě tady znásilnit. Vzhledem k tomu, že je zhruba tak desetkrát silnější než já, nedávám si moc velké šance že bych se mu mohla ubránit.

Váhavou chůzí, stále jedním okem sledujíc dveře, jsem pomalu přešla ke sprchovému koutu a vlezla dovnitř. Pustila jsem na sebe proud vody a čelem se opřela o stěnu. Znervózňuje mě to, že nevím co se Jasonovi honí hlavou. Vážně mám o sebe strach. A taky nemám ani nejmenší ponětí jak zdrhnout. Nemyslím si, že by byl tak hloupý a dal mi příležitost k tomu, ho praštit. Takže opravdu nevím jak to provedu.  

Nelíbí se mi představa toho, že mě brzy zase zabouchne do sklepa. Je to tam vážně děsivý, nehledě na to, jaká je tam zima. Obzvlášť potmě je fakt hodně strašidelný. Slyšíte tam všechny ty hnusný zvuky, všelijaké skřípání a vrzání.. Pak jenom vyděšeně těkáte pohledem kolem sebe, jestli tam náhodou není nějaká potvora s nožem.

Nepříjemně jsem sebou ošila při té představě a nechala si kapky vody volně stékat po tváři. Do háje, kdyby tady bylo aspoň to pitomý okno!

Stála jsem ve sprše už poměrně dlouhou dobu, ale pořád jsem nemínila vylézt ven. Klidně bych tady zůstala po celý ten čas, co mě tu Jason hodlá držet. Ale z tranzu mě vytrhlo hlasité bušení na dveře. Škubla jsem sebou a zastavila proud vody.

"Seš tam vůbec?" Ozval se z poza dveří Jason a mohla jsem si všimnout pobavení v jeho hlase. Oh, tak on se baví. On tady z toho má srandu. Kretén.

"Ne, odplavala jsem záchodem." Pro sebe jsem protočila očima, ale hned si v duchu zanadávala za to co jsem řekla. Teď jsem mu totiž dala podmět k tomu, aby mě šel zkontrolovat, byť je to naprostá kravina.

Pořádně jsem si oddechla, když se jenom zasmál a poté zase odešel.

Opatrně jsem vykoukla ven ze sprchy a po chvíli se odvážila z ní i vyjít. Bosýma nohama jsem ťapkala po navlhlých dlaždičkách a dávala pozor, aby mi to nepodjelo. Bylo by vážně trapný, kdybych tady sebou sekla. A ještě horší je fakt, že by to mohlo upoutat Jasonovu pozornost. A né že bych zrovna stála o to, aby mě tu viděl nahou a k tomu rozplácnutou na zemi. Doufám, že se mi to nikdy nestane..

Stála jsem před zrcadlem a pozorovala se. No.. Jsem nahá. Nebo respektive v ručníku a nemám tady žádný čistý věci. Co teď jako s tim.

Naštěstí pro mě, jsem si všimla černého dámského spodního prádla, které se válelo na prádelním koši a vypadalo, že je nové. Neměla jsem v plánu zjišťovat jak se tady vzalo, jediné čím jsem si byla jistá je to, že naostro tu chodit nebudu. Takže jsem si ho na sebe prostě natáhla.

"Fajn, základ máš." Ubezpečila jsem sama sebe a porozhlédla se po koupelně.

Popadla jsem nejspíše Jasonovo triko, které se tu bylo pohozené, a po důsledném očichání zjistila, že je čisté. Hodila jsem ho na sebe a zohnula se pro své legíny, které jsem si také oblékla.

"Dobře Hope, jdi na to!" Kývla jsem sama na sebe do zrcadla, ve snaze dodat si trochu odvahy.

Pomalu jsem otevřela dveře a vystrčila z nich hlavu. Pár mokrých vlasů mi spadlo do tváře a tak jsem je rychlým, nemotorným pohybem odhrnula pryč, abych něco viděla.

Nahlédla jsem do kuchyně, ve které stál Jason a vypadal, že je něčím zaneprázdněný. Rozhodla jsem se využít chvíle, kdy je ke mě zády a do rukou popadla jednu velkou vázu. Napjatě a hlavně co nejvíce potichu jsem našlapovala směrem k němu, chystajíc se mu jí rozbít o hlavu.

Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now