9.Chapter

3.4K 171 3
                                    

Nazdár mrožíci:3 Normálně já už jsem z toho jak nás ve škole učej psát všema deseti tak zmagořená, že se o to už automaticky snažim i tady:D Jenomže to nejde žejo protože ještě neumim celou klávesnici:D Super fakt...:D Každopádně vám úplně mega moc děkuju za 1000 reads :3 Vás baštim čéčata❤ Ještě teda k minulé části.. Muhaha, to bylo ďábelský co?:D :D Si teď kladete otázky proč se s ní Jason vůbec baví, co?:D A že jste si mysleli, že se mezi nima něco (něco.. prostě cokoliv úchyláci:D) stane, co?:D:D Jsem já to ale špekulant:D Nicméně na sobě pociťuju, že jsem dneska nějaká rozjetá i přes to co nás čeká:D Jsem zvědavá co z toho vyleze:D Užijte si část! #I❤myreaders -Car☠

Jason

Něco na tý holce je, to se musí nechat. Je krásná a uznávám, že na svůj věk i poměrně sexy. Ale kvůli tomu tady nejsem. Mám s ní úplně jiný plány. Chci svojí pomstu, kvůli Kate. Nebudu se nad tím pozastavovat a přemýšlet o tom, co je a co není správný, protože vím, že nic  z toho co dělám není. Za posední týden jsem už udělal hodně špatnejch věcí. Nemluvě o tom co teprve přijde.

Nevím jestli mi moje sladká Hope skočila na to s Joshuou, ale nepovažuju to za důležitý. Sice nepotřebuju aby o mě věděl, ale i kdyby tak to na věci nic nemění. Jen by to nebylo tak snadný. A alespoň by dostal strach. Nejspíš ho už stejně má, ale zatím neví z koho. A nečekám, že mu to dojde.

Ale jí jsem si chtěl prohlédnout. A před tou halou si mě všimla, když čekala na její kamarádku. (pozn. a. Vole, já bejt ona, tak jsem zosratá od strachu a vylezlá někde na Sekvoji..) Sledoval jsem ji. Byl jsem schovaný ve stínu a ani neměl v plánu vylézat. Věděl jsem, že mi do tváře neuvidí a že ani nebude mít odvahu ke mě přijít. Takže jsem si ji mohl v klidu prohlédnout.   

A teď, si jdu vyřídit účty s jedním starým známým.

Vylezl jsem z auta a rozhlédl se na všechny strany. Na hlavu jsem si nahodil kapucu a zkontroloval, zda mám v kapse svůj nůž. Svižnou chůzí jsem se rozešel k malým plechovým dveřím z boku skladu. Tohle má být údajně autoopravna, ale mě to spíš připomíná něco jako místo kde se slézají drogový dýleři. Kdo ví jestli tady nedělají nějaký nelegální kšefty. Ale to mě nemusí zajímat. Do policajta i do feťáka mám hodně daleko. Takže v tomhle se nehodlám nijak angažovat. Prostě ho zabiju a pojedu domu. Konec příběhu.

Vzal jsem opatrně za kliku a plech nepříjemně zarachotil. Že by první dveře co by nebyli odemčený? To bych se divil. Zkusil jsem to znovu a tentokrát už se otevřeli. Takže ne, žádnej zámek. Jenom by to potřebovalo promazat. Toť vše. Doteď nechápu co je tohle za lidi. Vážně, kdo to kdy viděl aby po celým L.A byli budovy všem přístupný.

Vešel jsem dovnitř a první čeho jsem si všiml byl zvuk nějaké vrtačky. Pomalu jsem procházel mezi řadami aut, která tu byla a pečlivě si je prohlížel. Můj pohled padl na černou Impalu z roku 1967. Tímhle ještě někdo jezdí? Pěkný. A teď to nebyl sarkazmus, takovýhle auto bych taky bral.  

Uznale jsem mykl obočím a šel dál. Audi je Audi..

Všiml jsem si osoby, která stála u nějakého stolku s nářadím a do hadru si utírala ruce, nejspíše od oleje. Je to on. Ten jeho postoj, který mě vždycky tak vytáčel bych poznal kdykoliv. Přeměřil jsem si ho pohledem a do ruky uchopil nějaký kus motoru co mi přišel pod ruku.

Pořád si mě ještě nevšiml, jelikož byl zaujatý tím co dělal. Bral jsem to ve svůj prospěch a tak jsem se potichu připlížil až k němu. Jsem prostě dobrej. Připadám si jako James Bond.

Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now