33.Chapter

4.6K 203 21
                                    

Hope

"Já to udělám." Řekla jsem rozhodně, když už mi došla trpělivost a přelezla k Jasonovi, který se snažil nějakým způsobem naštelovat takovou tu čokoládovou fontánu. Zatím se mu to moc nedařilo.

"Nehrabej mi na to." Varovně mě pleskl přes ruku, aniž by se na mě vůbec podíval, když jsem mu do toho chtěla zasahovat. Byl tím až příliš zabraný.

"Tohle zvládnu sám," Zamrmlal a tvářil se jakože nepotřebuje pomoc a přesně ví co dělá. Jasně Jasone..

"Fajn," Zavrčela jsem a uraženě si sedla na postel. Tak tvrdohlavý.

Jason se po mě ohlédl a poslal mi jeden z těch jeho dokonalých úsměvů. Hned jsem musela odvrátit hlavu stranou aby neviděl, že se taky uculuju. On moc dobře ví jaký na mě má  vliv. A taky ví, že tomu jeho sladkému úsměvu nedokážu odolat.

"Vidíš, a je to. Říkal jsem to." Pyšně se usmál a se spokojeným výrazem ve tváři začal do té fontány házet plátky hořké čokolády.

"Jakej jsem?" Nahnul se ke mě a se zářivým úsměvem na rtech pohodil obočím.  

"Úžasnej." Uculila jsem se a dala mu ruce kolem krku.

"Já vím," Zazubil se a přitáhl si mě do polibku. Krátce mi popotáhl za spodní ret a poté se s úsměvem odtáhl.

Jason se natáhl pro misku s jahodami a jednu z nich namočil do té hořké čokolády. Otřel mi ji o rty a poté vložil do úst. Po jazyku se mi rozlila sladká huť, smíchaná s hořkou. Chutnalo to výborně.

Zaslechla jsem Jasonův slabý smích a hned na to se naklonil k mému obličeji a jemně vsál můj spodní ret do úst, čímž z něj slízl zbylou čokoládu. Usmála jsem se. Miluju tyhle chvilky s ním.

Chtěla jsem udělat to samé co on, ale když jsem se chystala přiložit mu jahodu ke rtům, tak z ní většina čokolády kápla Jasonovi na břicho.

"Ups," Zamumlala jsem a uchechtla se.

Jason se zasmál a já jen nevinně pokrčila rameny. Mezi zuby jsem mu dala jahodu a posadila se na něj obkročmo. Zatlačila jsem do jeho hrudi a on si lehl na záda. Pomalu jsem z jeho vypracovaných svalů slízla všechnu čokoládu a během toho mu i věnovala pár pusinek na břicho.

"Ups," Napodobil Jason můj hlas, když se tím schválně znovu pokapal.

Překvapeně jsem otevřela pusu a s úsměvem nad ním nevěřícně kroutila hlavou. Stejně jako já před chvíli, teď i on jen nevinně pokrčil rameny a nahodil výraz roztomilého štěněte. Znovu jsem se tedy sklonila k jeho hrudi, po které jsem začala přejíždět jazykem.

Jason si položil ruce na má stehna a po chvíli jimi zajel pod ručník. Zmáčkl mi zadek a já potichu zastonala. Dlaněmi přejel od mých boků až nahoru k prsům, kde mi uvolnil osušku. Zůstala jsem na něm sedět úplně nahá a Jason se jen spokojeně uculoval.

Moc se mi nelíbilo že on je ještě "oblečený" a proto jsem i já sundala jeho ručník, co měl kolem pasu. Zakousla jsem se do rtu při pohledu na jeho penis. I když jsem si před malou chvílí nahého Jasona prohlédla dostatečně, pořád je to pro mě všechno nové.

Všimla jsem si, že Jasonovi od pupíku směrem dolů k jeho podbříšku stékalo ještě trochu čokolády. Sázela jsem mu na ta místa malé pusinky a postupovala níž a u toho olizovala všechnu tu hořkou tekutinu.

Podívala jsem se Jasonovi do očí, když jsem se dostala až k jeho ... Ano tomu. Byla v nich touha a očekávání. Tak nějak jsem tušila co bych v tuhle chvíli měla udělat, ale né že bych o tom byla úplně přesvědčená.

Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now