18.Chapter

3.2K 174 3
                                    


Jason

Je tak strašně tvrdohlavá. Já být na jejím místě, tak si tolik nevyskakuju, ale to ona né. Musí provokovat. Jsem tu s ní první den a už teď mě dokonale vysírá tím, jak nade mnou protáčí oči. Pokud mi z ní nejebne, budu rád.. Možná bych jí měl ukázat, že nemám ani v nejmenším náladu na to, se tu s ní dohadovat. A při té příležitosti to rovnou nahrát a poslat Joshuovi. Pokroutil jsem nad sebou hlavou a dál se věnoval sledování televize.

Co to tu kecám. Nechci jí ubližovat, ať už se na mě šklebí jak chce. Taky bych se neusmíval na někoho, kdo mě uvázal ke trámu. Nemám právo na ní vztáhnout ruku. Ona s tímhle vším totiž nemá nic společnýho. Navíc nesnáším, když někdo ubližuje holkám, takže to nehodlám sám dělat. Sakra.. Vůbec jsem jí do tohohle všeho neměl tahat. Už jenom to, že je zavřená ve sklepě je podle mě pro ní až dost stresující. Mezi náma, já bych se tam strachy posral.

Ale Hope to zvládne, ta má tuhej kořínek. Taky má něco do sebe. Už když se na ní podíváte a to ani nemusí nic říct, tak poznáte, že je silná. Že je přesně ten typ člověka, který může být ve fakt velkých sračkách, ale i tak se přes to dokáže přenést a jít s hlavou nahoře. Vidíte v ní tu sílu a vzdor.

Tak trochu mi připomíná Kate.. Taky byla takhle paličatá.

V té chvíli, kdy se na mě Hope zadívala těma svýma krásnýma očima a zeptala se, jestli bych jí ublížil.. Já nevím, prostě se ve mě něco zlomilo a musel jsem rychle odejít. Cítím se kvůli tomuhle všemu fakt špatně. Měl bych zůstat nad věcí a nebýt z toho jejího štěněcího pohledu hnedka na měkko. Ale copak to jde? Je tak divoká a na druhou stranu zase tak nevinná. Nemel sračky Jasone.

Měl bych nad tím přestat přemýšlet a prostě dělat to, kvůli čemu tady jsem. A to je pohrát si s Joshuou. Když jsem seděl v base a představoval si, co všechno mu udělám.. Co všechno provedu s Hope abych mu ublížil, tak jako on tenkrát mě.. Bylo to snadný. Ale teď když na to přišlo, nejsem schopný jí udělat ani jedno z toho co jsem si naplánoval. A že to bylo poměrně dost ostrý.

"Kurva!" Zaklel jsem nad sebou a praštil dlaní do stolu.

Nehodlám jí ukázat, jak slabej jsem. Prostě to necháme tak jak to je. Pro zatím.

From: Hidden number

Je tvrdohlavá.. Uvidíme jestli jí to vydrží až s ní skončím. -J

Poslal jsem Joshuovi zprávu a uznale se při tom v duchu plácal po rameni. Jen ať si to užije. Ať si představí ty nehorší věci, ať si vybaví všechno co udělal Kate a myslí si, že to samé teď já dělám Hope. Ať z toho třeba zešílí.

Je tady nějaký ticho. Což je divný. Měl bych jí jít tam dolů zkontrolovat, jestli náhodou nevzala dráhu.

Otevřel jsem dveře od sklepa pomalu sešel dolů. Zkoumavě jsem si prohlédl Hope která seděla na svém místě přivázaná k trámu a tvářila se uraženě. Vypadala vtipně jak měla našpulenou pusu a probodávala mě pohledem.

"Jsi tu nějak potichu." Řekl jsem a bokem se opřel o stěnu.

"Táhni k čertu." Zavrčela kousavým tónem a já stáhl obličej do překvapené grimasy.

"Páni.. Milá k lidem." Odfrkl jsem si a ona mě znovu zabila pohledem.

"To asi za dlouhejch zimních večerů moc nepokecáme." Konstatoval jsem a provokativně se pousmál.

 "Jdi se kousnout do vocasu." Odplivla a odvrátila ode mě pohled. Překvapeně jsem se nad jejími slovy zamračil, a abych si zachoval trochu důstojnosti, rozhodl jsem se to nekomentovat. Puberťačka..

Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now