2.Chapter

4.4K 216 7
                                    

Takže čágo šílenci!:P Na začátku prázdnin jsem se sama před sebou ohromně kasala, jak si předepíšu části a pak je budu jenom postupně vydávat.. Hovno, vysrala jsem se na to:D  Aplaus pls. O:) Tudíž mi nezbývá než doufat, že budu mít dost času na to vydávat pravidelně části. To víte, střední.. Prvák.. Řeknu vám, to dojíždění je hnus. Vážně. Nicméně, je tu nový den a já jsem happy happy z toho že jdu psát :D Tak buďte taky happy happy:) A vzhledem k tomu, že jste mi nikdo neporadil v tom koho odbouchnout jako prvního, tak jsem si ZASE musela pomoct sama -_- Děkuju převelice :D -Car☠ 

Jason

Pomalu jsem od sebe začal odlepovat oči, když mě paprsky slunce nepříjemně zašimraly na tváři. Posadil jsem se na posteli a oběma rukama si promnul obličej. Podíval jsem se vedle sebe, kde ještě spokojeně spala Sam. Krásná, blonďatá, nahá Sam. Musel jsem nad tím s úsměvem pokroutit hlavu. Natáhl jsem se k nočnímu stolku, abych se podíval na hodinky. 9:57. Wau. Ani si nepamatuju kdy naposledy jsem spal takhle dlouho. No, i tak to nic nemění na tom že jsem první noc venku z lochu a ani jsem nebyl ve svojí posteli. Styď se Jasone. Stydím se. Hluboce.

Spokojeně jsem zamručel a lehl si zpátky k Sam. Nebudu vám vykládat co všechno jsme včera večer dělali (stejně to všichni víme..), ale bylo to skvělý. Sex mi fakt chyběl. (too much information Jason, too much) Chvíli jsem si jí prohlížel jak spí a čekal, jestli se probudí. Ale ona nic. Mě když někdo ve spánku pozoruje tak se vzbudím. Je vidět že ona má zjevně klidnej život a tak nepotřebuje být neustále ve střehu.

"Sam." Šeptl jsem. Nic. Ani se nepohnula. Jako kdybych tam vůbec nebyl. Jasně kotě, spi dál.

"Sam." Broukl jsem na ní znovu tentokrát trochu hlasitěji. Načež něco zamumlala a otočila se ke mě zadkem. Jak ohleduplné, děkuju moc. Uchechtl jsem se tomu a přitiskl se k ní.

"Vstávej krásko, něco od tebe potřebuju." Pošeptal jsem jí do ucha a měkce jí políbil na krk.

"Jasone?" Pootočila ke mě hlavu a já se usmál. Je vzhůru. Konečně! "Ahoj." Řekl jsem a ona se na mě usmála.

"Ahoj." Odpověděla mi a zvedla se do polosedu. Udělal jsem totéž a na prst si začal namotávat pramen jejích dlouhých vlasů.

"Včera to nebylo špatný." Usmála se a skousla si spodní ret. Zasmál jsem se a políbil ji na její odhalené rameno. "Taky bych řekl."

A teď přijde na řadu vyptávání. Kvůli tomu tady jsme. Dobře kvůli sexu taky, ale hlavně kvůli informacím. Proč jinak bych taky včera celej večer dělal zrovna do barmanky. To že je krásná, chytrá a dobrá v posteli je už jenom skvělej bonus, z čehož o tom třetím jsem nemohl vědět.

"Řekni mi lásko, kolik toho víš o Joshuu Harloowi, hm?" Zamumlal jsem a dál si hrál s jejími vlasy.

"Nic moc, dřív sem chodil docela často s nějakou bandou kamarádů. Ale teď když přijde, tak maximálně pro to, aby udělal svojí sestře před spolužákama scénu a odtáhl jí domů s argumentem, že na flámování je ještě malá. Přitom je jí už sedmnáct. Je to, takovej velkej brácha." Mykla s úsměvem rameny nad poslední frází. Nadzvedl jsem obočí. Tohle mě zajímá.

"A ta jeho sestra.. Jak často sem chodí?" Pokračoval jsem ve vyptávání.

"Skoro každej Pátek, nebo Sobotu večer.. Hope je trošku divoká a rozhodně jí baví provokovat Joshuu." Zasmála se a já se uškrnul.

"Tak Hope jo?" Řekl jsem spíš pro sebe a zadíval se do rohu místnosti. Hope. Little Hope.

"Jo.. Proč se na to vůbec ptáš?" Zeptala se.

"Jenom tak. Jsme staří známí." Usmál jsem se a ona přikývla.

20:15

Sedím doma ve svém křesle a dopíjím pivo. Za chvíli se chystám vyřídit prvního z nich. Jo, přesně tak. Dneska v noci poteče krev. Kde? Ve škole. Sice už tam dávno nechodí, ale pořád tam hraje basket. Od osmi do devíti, ale schválně tam zůstává dýl aby měl pocit, že když bude víc trénovat bude lepší než zbytek týmu. Nebude. Naivka.

Chcete vědět kdo to bude? Buďte trpělivý, dozvíte se to.

Ze stolu jsem sebral malý kapesní nůž a dal si ho do kapsy. Víc toho nepotřebuju. Je mi jedno čím, nebo jak ho zabiju. Prostě budu improvizovat. Při práci stačí přemýšlet mozkem a pak jde všechno samo. A to stejný platí i pro vraždu. Zvedl jsem se a přešel ke skříni ze které jsem vytáhl černou mikinu s kapucí. Hodil jsem ji přes sebe a pomalu se vyprovodil k autu a odjel směrem ke škole.

From: Hidden number

Hra začíná, parchanti.



  













Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now