12.Chapter

3.1K 161 9
                                    

Takže čágo šílenci!:P I když jste se na mě pěkně vysrali, jak jsem se tuhle ptala jestli někdo vyluštil čmárance na zdi.. Tak stejně dostanete ještě jednu šanci, protože fakt chci abyste mi to sem někdo napsal:D:D Prosím, prosím, ať mám radost :D Do toho Holmesi! No, ale teď se vrhneme k hlavní zprávě dnešního dne!:P TAKŽE.. S kým se uvidím za rok na Justinově koncertě v O2 Aréně?:33 <3 Yes! Já tam budu! :D Konkrétně na balkóně a nejsem si jistá jestli to je 422 nebo 421.. Prostě jedno z toho:D Akorát jsem teda nějak úplně nepobrala jak to je s tím Meet and Greet, takže pokud někdo víte, tak prosím napište, děkuju:3* Ale mám vážný podezření, že jsem na to právě přišla a vůbec se mi to nelíbí-_- :D Protože jestli je to tak jak si myslim, a já si myslim že si musíte koupit ten pojebanej VIP balíček za 50tisíc, tak to ať si vylížou prdel jako.. A budu vám opravdu vděčná, pokud mě vyvedete z omylu.. :D :D A pokud ne, tak jsem oficiálně nasraná, protože už jsem měla naplánovaný to jak na něj skočim a budou mě z něho muset sundávat sekuriťáci(ale já se nedám a Justin si mě bude muset odvýst sebou muhaha):DDD A na závěr tohohle albatrosa si dáme legendární hlášku mamky mojí kamarádky, která tam bude semnou..:D "Takovejch peněz bych za něj nedala ani kdyby sral zlatý hovna!" :'DD Ta představa hej:D Justin taková zlatoprdka :DD -Car☠

"Určitě dneska nechceš zůstat doma?" Zeptal jsem se Sam, která stála v koupelně před zrcadlem a upravovala se.  

"Ne," Dlouze vydechla a přešla ke mě. Přitáhl jsem si ji za pas k sobě a ona si kolem mě obmotala ruce.

"Musím něco dělat, jinak bych se zbláznila.." Řekla potichu a tvář si schovala do mojí hrudě. Políbil jsem ji na vrch hlavy a jemně hladil po boku.

"Dobře," Zamrmlal jsem. Sam se na mě pousmála, pak se odtáhla a znovu přešla do koupelny kde si stoupla před zrcadlo. Nevím co to semnou je, ale dnes mám prostě takovou tu náladu, že bych se klidně celej zbytek dne k Sam tulil. Takže jsem se rozhodl, že jí zkusím přemluvit aby nikam nechodila.

"Ale kdyby si zůstala tady," Došel jsem k ní a zezadu se přitulil. "mohl, bych se o tebe celej den starat." Hravě jsem jí zavrněl do ucha a začal líbat její krk.

"Awww," Sladce se zasmála a přitáhla si mě do polibku, čemuž jsem se ani trochu nebránil. Udělali jsem pár pohybů a s mlasknutím se od sebe odtáhli. 

"Vážně nemůžu Jasone.. Ten idiot pro kterýho pracuju by mi nedal volno ani kdyby na mě spadnul asteroid." Otráveně se ušklíbla a já se tomu musel zasmát.

"Aspoň jsem to zkusil." Nevině jsem se usmál a pokrčil rameny.

"Odvezu tě, jestli chceš." Řekl jsem se a ona s úsměvem přikývla. "Tak fajn," Pohladil jsem ji po vlasech a šel najít klíčky od auta.

"Jasone?" Ozvala se Sam a já k ní přesunul pohled. "Jo?"

"Děkuju." Šeptla a zahleděla se mi do očí. "Za co?" Zamrmlal jsem a čekal na odpověď.

"Za ten včerejšek. Za to že si mě v tom nenechal samotnou." Vděčně se na mě zadívala a slabě se pousmála. Přešel jsem k ní a vtiskl jí dlouhý polibek na rty.

"Nemáš zač," Šeptl jsem a palcem jí přejel po tváři. "Tak pojď, pojedem." Usmál jsem a ruku si obmotal kolem jejího pasu.  

~~~~~~

Nevím kolik mohlo být hodin, když jsem zaparkoval před místním hřbitovem, ale venku už byla tma. Dneska nemám ani v nejmenším chuť nahánět někoho po parku, takže pro tenhle večer, žádný vraždy. Rozhodl jsem se, že se prostě zajdu podívat za Kate.

Vendetta [J.B.]Where stories live. Discover now