Capitolul➸ 27

643 66 21
                                    

-Marea Mare este tinuta in loc de Jörmungandr, sarpele, a carui corp imens o inconjoara in intregime. Isi tine coada in gura pentru a nu lasa valurile sa scape. Incerc sa mimez felul in care sarpele isi tine gura deschisa insa o privire inspre cei trei magi -Patt, Dee si Tony - complet debusolati (pacat de Steaua de la Rasarit si efortul depus) si ma opresc din exemplificat stanjenita.

Patt imi spune din priviri ca stie ce incerc sa fac. Opreste-te! Da ea din buze disperata, cand toti ceilalti se intorc sa ma pentreze cu ochii.

Daca imi iese, mesajul pe care il primeste inapoi e undeva printre randurile: crezi ca pot? Crezi ca orice ar fi chestia asta are un buton on&off? Mnu. Ar fi mult prea simplu...

Pentru toti fratii mei cu anxietate si ciudatenie in public, va inteleg!!!

-E genial... Incerc sa ii conving sa nu se mai uite la mine ca si cum mi-ar fi crescut ciuperci din cap.

-De unde stii atatea? Intreaba Richy, pasind pe covorul persan nonsalant.

M-a prins. E clar.

Richy ajunsese acum doua ore, venise de la Lambs and Hounds spunand ca Serban mai avea ceva de rezolvat cu musafirii din nord inainte sa poate ajunge la cabana.

De atunci... ma comport ca o adevarata idioata si nu ma pot opri.

-Au toti tatuaje cu un sarpe tinandu-si coada in gura. Spuse roscatul, raspunzand succint la o intrebare a Patriciei care cerea sa afle cum aratau varcolacii nordici. Atat de normala... Patricia cea intrusiva si curioasa. Deloc suspicios.

Eu pe de cealalta parte, eu par sa imi semnez "cazarea" (ca sa nu spun internarea) intr-o clinica de nebuni cu fiecare cuvant scos pe gaura neagra, poreclita satiric: gura.

De acolo a pornit toata discutia despre mitologia Norse. Vikingii credeau in ea si azi inca mai exista temple. E chiar genial.

-Cine naiba-i Jörmungandr, blondy? Intreaba Dee de pe pat. Inca zacea intr-o stare de ataraxie stoica, cerand sa I se gateasca ceva dulce. Era amuzant, pana a venit Richy si a inceput circul.

Cum te comporti normal cu cineva care are un suflet pereche gay. Cum pretinzi ca nu stii, ca nu iti pasa?

-Al 2-lea fiu a lui Loki? Raspund din nou transformand raspunsul in intrebare.

O sa am probleme daca nu ma opresc. Gen intr-o zi, o sa vina cineva la mine si o sa ma intrebe daca stiu cine e Camelia Cara Anghel pentru ca a castigat un set complet de harti LOTR si eu, intr-o frenzie meteorica, o sa raspund: Eu sunt?

=_=

Si asa o sa ajung in camasa alba. Poate chiar de forta, in cazul in care nu imi dau harțile. -_- Hey, am castigat pe drept.

Realizez chicotitul sumbru, care pentru cei din jur e semn clar de nebunie; Colac peste pupaza, dau ochii cu Richy care ma priveste intens stiind ca ascund ceva, stiind ca stiu ceva ce tehnic nu ar trebui sa stiu si mai stiu ca el nu vrea sa stiu asa ca... asa ca ma panichez si incep sa explic tot ce stiu despre copilul lui Loki.

Wow. Prea multi stiu.

Stiu!!!

Chair stiu...

Mai bine nu stiam.

-Loki a avut 3 copii cu gigantica Angrbooa. Odin i-a aruncat pe toti... gen chiar atuncat. Nu gen avortat. Erau vii cand a facut asta. Ma fortez sa continui desi fiecare fibra din corp imi striga sa tac. Jormungandr e al doilea fiu si sincer, fac o pauza pentru aer, mi se pare ca seamana putin cu Nagini din Harry Potter pentru ca stiti... adica e sarpe si gen, dusmanul lui Thor - zeul Fulgerului. Na si Harry avea o matura Fulger pe care a primit-o de la Sirius, nașul lui Harry. Spun repede uitandu-ma cand la unu cand la altul ca o bufnita pe cofeina.

Alfa în derivăWhere stories live. Discover now