Capitolul ➸ 10

1.3K 120 16
                                    

Capitolul 10

Dupa o cearta cu mama miam tuns o spranceana. #TEENAGE DRAMA (100 de like-rui, 20 distribuiri si alte zeci de comentarii)

o.O

Serios facebook? Serios? Nici nu vreau sa stiu de ce o persoana cu toate tiglele pe casa s-ar auto mutila in halul asta. Zmenta ar trebui sa vada chestia asta, chiar sunt curioasa ce ar spune.

Mai jos o alta idiotenie imi capteaza atentia:

100 de moduri in care poti depista daca prietena ta te inseala!

Mai degraba 100 de feluri in care poti sa iti pierzi timpul. Ce zici de titlul asta? Evident ca nimeni nu l-ar citi daca ar dispune intr-un mod verosimil continutul asa ca el trebuie inflorit in 99 de forme idioate.

Vrei sa stii daca ti-ai ales o partenera "albinuta" care joaca din floare in floare? Nu mai bine verifici felul in care se comporta in loc sa cauti raspunsuri eronate pe un site stupid de socializare. O ironia asta...

In fine. Trec peste.

Miriam Mirifik: Momentul ala knd krezi k cnv iti e prieten dar de fapt de place. #doar prieteni #friendzone #girl power (si apoi o maretie de selfie cu un cioc imens in loc de gura- botic cica)

Comentarii:

Alina Ally: Asa fato! <3

Alexandra Alexis ;3 : Cine e idiotul? Robert M.? EW :P

Robert Martipan: Miriam Mirifik, Factorul tau de tarfa e peste level-ul meu ;) Sorry Alexis pt aseara dar khiar e necesar sa aduci discutia pe fucking fb?

Alina Ally: De ce ejty asha gay Robert? :'/

Robert Martipan: Alina  aseara in bmw-ul lu Rares nu mai eram gay nu? Asear eram regele tau huh?

Rares: WTF Alina!!!!!! Ce drq ai fkt???

Rares: Alina Ally raspunde drq la telefon ACUM

Miriam Mirifica: Robert Martipan ejty un jeg de om jur si poti sa stii k ai unfriend de la mine

Robert Martipan: Perfect, iubesk knd gunoiul se arunk singur ;)

Rad singura desi rasul pe internet e mai mult o eliberare exagerata de aer. Faina replica tipule! Daca as putea ti-as da un high5 sau poate un low5, ca asta a fost una urata dar faina... are sens?

Un fel de horcait lenes imi iese pe gura dar asta e rasul meu cand citesc ceva amuzant si atata timp cat nu e cineva sa il auda nici ca-mi pasa.

Postarea are peste 100 de alte comentarii pe care in circumstante deiferite (daca aveam popcorn spre exemplu) le-as fi citit, dar nu azi.

Trist: Hey C, cum de ai net?

In sfarsit! Rasuflu usurata. De 2 saptamani la ora 6 dimineata am programata intalnirea zilnica cu Trist pe facebook. Desi skype-ul ar fi mult mai util, net-ul lui Iosif e mai lent ca mine la un triatlon. Si cu explicatia asta cred ca am inlaturat orice dubiu, chiar si net-ul ma uraste in casa asta.

Camy: Trist, ce inseamna sa ai "Factorul curva"?

Trist: De unde ai auzit tu de asa ceva?

Vine raspunsul intarziat a celui mai bun prieten al meu.

Camy: Niste facebook-isti

Alfa în derivăWhere stories live. Discover now