Proloog

7.1K 182 31
                                    

"Harry, kom naar beneden! Ze zijn er zo!"

Ik klim uit bed en loop direct door naar beneden. Ik hoor mijn moeder zuchten als ze me ziet.

"Kom op, terug naar boven, je eerste indruk moet goed zijn. Doe iniedergeval iets anders aan" ik rol mijn ogen. "Jeez" ik loop weer terug naar boven en trek een zwarte ripped skinny met een zwart shirt aan. Ik haal mijn hand door mijn haar, poets mijn tanden snel en loop weer naar beneden waarna ik op de bank ga zitten.

Ik hoor de bel gaan, mijn moeder kijkt nog een laatste keer in de spiegel voordat ze naar de deur loopt.

Ze heeft een nieuwe man gevonden en die trekt nu al bij ons in. Dit is de eerste keer dat ik hem ontmoet en ze wil alles zo perfect mogelijk laten verlopen. Hij heeft ook een zoon genaamd Louis die vandaag ook komt. Ik heb hier allemaal geen zin in. Waarom konden ze me niet gewoon uit laten slapen?

Ik hoor de deur dichtslaan en de tussendeur gaat open. Mijn moeder komt binnen gevolgd door de man en zijn zoon. De man en zijn kind lopen naar me toe en de man steekt zijn hand uit.

"Richard"

"Harry"

De jongen slikt duidelijk als hij mij ziet. Ik bekijk hem snel. Hij heeft het uiterlijk van een nerd. Een donkerblauwe skinny, een witte blouse met bretels en een bril met felblauwe ogen erachter. Zijn haar zit strak naar de zijkant gekamd. Hij steekt zijn hand ook uit. Met tegenzin schud ik zijn hand. Mijn greep is veel sterker dan die van hem.

"Harry"

"Louis" glimlacht hij en hij kijkt weg.

"Gaan jullie anders even naar boven" stelt mijn moeder voor.

"Nee, ik zit wel goed zo" antwoord ik.

Louis komt naast me zitten waarbij hij wel wat afstand bewaard.

We blijven allebei stil en luisteren naar het gesprek tussen onze ouders.

Ik wil geen nieuw vaderfiguur, ze laten je toch allemaal in de steek. Of ze gaan er met een andere man vandoor. En daarbij begin ik me steeds meer te irriteren aan de sfeer. Voordat ik iemand een bloedneus kan slaan sta ik op en loop ik de deur uit richting mijn hutje in de achtertuin. Onderweg hoor ik nog wat geroep maar ik negeer het. Ik doe mijn bokshandschoenen aan, trek mijn shirt uit en begin te slaan waarbij luide kreten mijn mond verlaten. Mijn borst gaat hevig op en neer en mijn knokkels doen pijn, maar het boeit me allemaal niks meer. Ik geef geen ene fuck om wat dan ook.

Ik hoor de deur open gaan. Ik kijk om en zie Louis staan. Ik stop met slaan en draai me om.

"Is er iets?" het komt er gemener uit dan ik wilde.

"N-nee ik hoorde je s-schreeuwen e-en ik dacht misschien is er i-iets" zijn ogen gaan van mijn borst naar mijn ogen.

"V-vind je b-boksen leuk?" hij blijft bij de deur staan.

"Jep"

my new stepbrother // l s  ✓Where stories live. Discover now