|038|

2.7K 129 14
                                    

"Je moet van hem wegblijven Liam, je maakt misbruik van hem" snauw ik.

"Ik was degene die er voor hem was terwijl jij weg was gelopen dus waag het niet om dat over me te zeggen"

-

Harry.

"Laat me erlangs" grom ik.

"Ga jij maar lekker naar Rosa!" snauwt hij.

"Godverdomme, aan de kant. Nu." hij beweegt niet en ik beuk hem omver waarna ik naar boven ren. Ik kijk in alle kamers tot ik Louis zie zitten met zijn knieën opgetrokken en zijn hoofd ertussen in verstopt.

Liam komt de kamer binnen gerend. "Vind je het goed dat hij hier is?" Louis haalt zijn schouders op.

Ik ga op de rand van het bed zitten. "Ik ga naar beneden. Waag het om hem pijn te doen" waarschuwt Liam me nog waarna hij naar beneden loopt.

"Waarom was je met haar?" zijn stem trilt.

"Ik miste je en ik zocht iemand anders zodat ik jou minder zou missen maar niks werkt Louis. Ik blijf je missen. Ik weet dat het nog maar twee dagen zijn maar ik kan echt niet zonder je Louis. Ik houd van je" hij kijkt omhoog.

"Het houd nooit op he?" zucht hij.

Ik frons. "Er blijft hetzelfde gebeuren we doen de ander pijn waarna we vervolgens weer terugkomen om te zeggen dat het ons spijt en alles is weer goed. Het moet een keer stoppen Harry" er rolt een traan over zijn wang.

"Louis kijk me aan" zijn ogen gaan naar die van mij.

"Iedereen heeft problemen in zijn of haar relatie, en je ziet zo juist hoe sterk onze relatie is omdat we steeds weer naar elkaar terugkomen"

Hij zucht. "Ik houd van je maar ik weet niet hoe lang ik dit volhoud" ik knik.

"Ik begrijp het wel, want jij bent degene die het vaakst gekwetst word en ik wil het ook niet maar ik doe gewoon domme dingen zonder erbij na te denken hoeveel pijn het je kan doen. Ik wil je echt niet kwijt Louis"

Hij lacht. "Ironisch"

"Vorige keer was ik nog degene die smeekte dat je bij me bleef" en toen accepteerde ik het ook niet, hoe kan ik ooit van hem verwachten dat hij me niet laat gaan?

"Louis, ik houd van je. Geloof me, ik zeg dit amper tegen mijn familie. Ik heb me vergist, ik wil voor altijd bij je zijn. Je bent mijn alles. Alsjeblieft nog één kans dat is alles wat ik vraag.

"Ik weet het niet. Ik weet het echt niet meer. Geef me een dag" ik zie de pijn in zijn ogen. Fuck, het deed echt veel pijn toen hij met Liam kuste. Elke keer als ik eraan denk doet het me zoveel pijn. En Louis was ook de knapste persoon in de kamer. Na-fucking-tuurlijk. Ik ging gewoon af bij mijn vrienden als ik Louis zoende voor hun allemaal. Maar nu heb ik hem weer pijn gedaan. Natuurlijk is onze relatie meer waard dan mijn reputatie maar ik dacht er gewoon niet bij na.

my new stepbrother // l s  ✓Where stories live. Discover now