|014|

3.7K 153 21
                                    


"Ik houd van je Louis, echt heel veel" ik geef hem een kus. Hij glimlacht.

"Ik ook van jou"

-

Louis.

Ik weet niet of ik hem vertrouw, maar hij is de enige persoon in mijn leven en ik wil hem niet kwijt, dus ik vergeef hem.

"Zullen we cakejes maken?" vraag ik enthousiast.

Hij grinnikt. "Je bent zelf al een cupcake" ik glimlach waardoor hij automatisch ook een glimlach op zijn gezicht krijgt.

"Maar ja, leuk!" glimlacht hij.

"Yes!" als een klein kind ren ik de trap af naar de keuken. Ik zoek de cupcakemix als ik hem op de bovenste plank zie staan. Ik ga op mijn tenen staan maar kan er nog steeds niet bij. Harry grinnikt en gaat achter me staan om de mix te pakken. Ik neem een hap lucht als ik hem tegen me aan voel.

"Hm?" zegt hij grijnzend.

Hij pakt de mix en zoekt de andere spullen. Ik bloos. "Je-.. Ik-" hij grinnikt.

"Ik weet het Lou, no need to flush" glimlacht hij waarna hij een klein kusje op mijn lippen zet.

Ik glimlach en pak de rest van de spullen.

*

Harry.

We hebben de cakejes in de oven gezet en gaan op de bank zitten. Louis gaat tussen mijn benen zitten en ik houd mijn armen om hem heen.

"Lou?" hij kijkt op naar me.

"Mm?" hij draait zich om op mijn schoot.

"Je hebt wat beslag op je lippen" hij glimlacht.

"Hoe moeten we dat nou oplossen?" ik tik met mijn wijsvinger op mijn kin.

Voor hij kan antwoorden duw ik mijn lippen tegen de zijne. Hij glimlacht. Ik ga met mijn tong over zijn onderlip waarna hij zijn mond een stukje open doet. "Hm, dat worden lekkere cakejes" mompel ik.

*

Nadat de cakejes een half uur afgekoeld zijn wil ik er eentje vastpakken als ik Louis hoor. "Uh" hij steekt zijn wijsvinger omhoog. "Versiering" glimlacht hij. Ik grinnik en zet het cakeje weer terug.

Hij pakt het glazuur en smeert het er geconcentreerd op. Zijn ogen zijn klein en focussen zich op het cakeje terwijl zijn tong uit zijn mond hangt wat hem nog meer geconcentreerd laat lijken. Het ziet er heel schattig uit.

Het strooisel volgt. Ik kijk hem de hele tijd aan. Hoe zijn gezicht van geconcentreerd naar verbaasd gaat als er een stukje naast valt, of als hij juist glimlacht omdat het gelukt is om er een precies vormpje op te maken. Het doet me zoveel geluk om hem zo te zien. Hij maakt zich niet druk om de pesters, de schorsing of alle andere dingen waar hij mee zou kunnen zitten, het enige waar hij mee bezig is is het cakeje.

"Tadaa" trots houdt hij de bakplaat met alle versierde cakejes er op omhoog net als een klein kindje die trots is op zijn tekening wat vol met krassen staat. Ik grinnik. Hij heeft het echt leuk gedaan. Op het ene staat een regenboogje terwijl op de andere een kleine quote staat.

"Wow, het is echt mooi sweetheart" zijn ogen stralen en hij lijkt gelukkiger dan ooit.

"Sweetheart?" hij bloost. Ik knuffel hem en knik.

Hij grinnikt. "I love you so much" zegt hij zacht.

Mijn lippen krullen omhoog. "I love you more"

"Nou, laten we de cupcakes gaan eten" zegt hij enthousiast, hij wurmt zich los uit mijn greep en geeft me een cakeje. "Deze heb ik speciaal voor jou gemaakt" glimlacht hij.

Ik kijk naar het cakeje. Ik zie mijn naam in een heel groot hart en glimlach. "Awh"

"Vind je hem mooi?"

Ik knik hevig. "Hij is geweldig"

my new stepbrother // l s  ✓Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt