|001|

4.8K 171 65
                                    

"V-vind je b-boksen leuk?" hij blijft bij de deur staan.

"Jep"

-

Ik draai me om en begin weer te slaan.

"Kan j-je het mij ook l-leren?" Is hij bang voor me?

Ik haal mijn schouders op. "Het is eigenlijk niet meer dan rammen tegen een boksbal"

Hij zet een stap dichterbij. "Ik b-bedoel eigenlijk meer h-hoe ik me k-kan verdedigen" Ik stop met slaan en houd de boksbal stil waarna ik me omdraai. Hij houdt zijn hoofd naar beneden in schaamte.

"Waarom wil je je leren verdedigen?" hij kijkt op waarna hij weer snel zijn hoofd wegdraait.

"L-laat het maar" hij keert zich om en loopt terug richting ons huis.

Ik besluit me er niet druk over te maken, ik heb net met mezelf afgesproken dat ik om geen ene fuck geef, dus al helemaal niet over mijn nieuwe nerd stiefbroer.

Louis.

Als Harry me niet achterna komt bewijst het maar weer dat niemand wat om me geeft. Ik loop weer naar binnen, ze hebben gezegd dat ik met Harry op een kamer mag slapen. Ik heb de kamer nog nooit gezien.

Ik loop naar boven, alle deuren staan open maar één kamer springt eruit. Hij is helemaal zwart met doodskoppen, posters van rockbands en dat soort dingen. Hij heeft één grote poster waarop staat; Life Sucks.

Als ik deze kamer al zie word ik al depressief, niet dat ik dat nog niet was..

Er staat een groot stapelbed, geweldig; Harry en ik in een stapelbed. We zijn precies het tegenovergestelde van elkaar. Al lijken we wel één ding gemeen te hebben; we haten het leven.

-

Harry.

Ik doe als laatst nog mijn tas op mijn rug en vertrek op mijn scooter richting school.

Op school aangekomen parkeer ik mijn scooter en kijk ik om me heen of ik al vrienden zie. De enige bekende die ik zie is Louis die net aangefietst komt. Als hij me ziet glimlacht hij waarna hij doorrijd naar de rekken.

Als ik Liam, Ashton, Michael, Luke en Calum aan zie komen loop ik er naartoe.

"Hee, bro" begroet Luke me. "Yo" we lopen naar ons hoekje naast de school.

Calum steekt zijn sigaret op. "Trekje?" ik knik en pak hem aan waarna ik de sigaret aan mijn mond zet en de rook inadem. Ik geef hem weer terug en kijk een beetje rond het schoolplein.

Iedereen in de groep staat per twee te praten. "Morgen cafétje pakken?" vraagt Michael na een paar minuten. Iedereen is het er mee eens naast Liam, die moet nog huiswerk maken ofzo. Pussy. "Ja, hoelaat?" vraag ik. "Half 8 bij mij thuis" zegt Michael vastberaden.

De bel gaat en we lopen richting geschiedenis. Dit word een lange dag...

*

Na schooltijd loop ik naar buiten en zie ik Zayn over Louis heen hangen naast Louis' fiets. Hij geeft hem een paar rake klappen. Opeens valt alles op zijn plek. Louis stottert zo omdat hij bang is, dankzij Zayn en misschien nog wel anderen. En hij wilde zich tegen hun kunnen verdedigen.

Onze ogen kruisen elkaar en ik kijk snel weg waarna ik op mijn scooter stap en wegrijd. Ik ga echt niet mijn reputatie naar beneden halen op school, hoe gemeen het ook klinkt. Als onze ouders niet samen waren had ik hem sowieso niet geholpen, dus ik zie het probleem niet als ik hem nu ook niet help. Ik weet niet wat ik van hem vind..

Hij is... anders.

my new stepbrother // l s  ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin