4.BÖLÜM - Roommates

15.9K 1K 1K
                                    

Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs

"Sonunda başvurdum. Tanrı'ya şükürler olsun oda arkadaşım değiştirmeye razı oldu." Cumartesi akşamı Kris'in odasında takılırken Kris ferahlığını belirtircesine iç çekti.

"Kim odasını değiştiriyor?"

"O değiştirecek." Kris bir kez daha ürperdi. "Biliyorsun, o, Kim Her Yerde Yapıyor başlıklı anketimde ilk 3'te."

"Kim bilir?" diye şakıdı Sehun. "Belki de bir keresinde senin yatağında birisiyle yapmıştır." Kris kaşlarını çattı ve Sehun'a yastık fırlattı.

"Yeni oda arkadaşın kim olacak? Joonmyun?" diye sordu Chanyeol ve Kris aniden sessizleşti, yüzüne hüzün çökmüştü. Sırtı onlara bakacak şekle gelinceye kadar döndü.

"Kendini toplayamadı daha." Diye fısıldadı Sehun ve Chanyeol dudağını ısırdı, kötü hissetmişti. Benim küçük Joonmyun'um! Chanyeol neredeyse Kris'in feryadını duyuyordu. Ne yaptın kendine?

"Biliyorsun... doğru olmayabilir, değil mi? Bu sadece bir tahmin ..." Chanyeol dikkatli bir şekilde değinmişti ama arkadaşının korkutucu olmasından dolayı cevapsız kalmıştı.

Hemen sonra, birisi kapıyı tıklattı ve kapı açıldı. Minseok ve Lu Han yüzlerinde bir gülümsemeyle odaya girdiler.

"Hey." İkisi de Kris'in yatağına otururken aynı anda cıvıldadılar. Kris gerçekte olan her şeyi tamamen yok sayarken Sehun ve Chanyeol asık suratla onları selamladılar.

"Ee, ikinci kulübümüz yarın başlıyor gibi görünüyor." Lu Han Kris'in yatağında yuvarlanırken söyledi.

"Evet. Hepimiz müziği seçtik, değil mi?" diye sordu Sehun çekingen bir şekilde. Chanyeol saçlarını karıştırdı ve Sehun'u temin etti. Evet, sonunda bir kulüp onu rahatlatabilirdi, çünkü dürüst olmak gerekirse, Chanyeol için bu yıl kaostan başka bir şey değildi. Neden? Çünkü Byun Baekhyun'un yüzünden.

Ve gerçekten, bunun daha ne kadar kötüleşebileceğini düşünemiyordu.









Ama kötüleşmişti.

Byun Baekhyun'un aynı zamanda müzik kulübünde olduğu ortaya çıkmıştı.

Chanyeol içeri girdiğinde ve Baekhyun'u, Chen ve gözlerinin altında siyah halkaları olan uzun çocukla olduğunu belli bir mesafeden gördüğünde, homurdanmasını saklama gereği bile duymamıştı.

Neden hemen hemen her şeyde Baekhyun'laydı? Eğer Baekhyun son kulübünde de ortaya çıkarsa şaşırmazdı artık! Somurtarak kollarını çaprazladı, düşmanından en uzak yeri seçerek oturdu ve arkadaşları habersiz bir şekilde sohbet ederek Chanyeol'ün yanına oturdular.

"Hey. Senin de müzik kulübünde olduğunu bilmiyordum." Bir yerden birdenbire bir ses çıkmıştı ve bu ses tonu Chanyeol'ü eritebilirdi, bunun yanında arkasını döndüğünde ve sevdiği kişiyi orada dikelirken gördüğünde kalbi hızlanmıştı, hoşlandığı kişiye gülümsedi.

"K-Kyungsoo? Sen de mi buradasın?" Gözleri açıldı, içinden mutlulukla çığlık atmasına engel olamıyordu.

"Evet. Müzik her zaman hayatımın büyük bir parçası oldu..." Kağıtlardan birkaç sayfa alırken söylemişti. "Küçüklüğümden beri şarkı söylemeyi öğreniyorum, bu yüzden ..."

"KYUNGSOO!" Sinir bozucu ses ikisinin arasına girmişti ve Chanyeol belli bir şekilde hayal kırıklığıyla gözlerini devirmişti, Baekhyun'un onlara doğru yürüdüğünü gördüğünde ve ... Kyungsoo'nun omzuna kolunu attığında.

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now