35.BÖLÜM - How to steal a trolley

11.1K 856 609
                                    


Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs


Hala Baek'e ne bok almam gerektiğini bilmiyorum.

Chanyeol kimseye Baekhyun'un nelerden hoşlandığını sormamaya karar verdi, çünkü herhangi birinin onun Baekhyun'dan hoşlandığını öğrenirse sıçardı. Bu bir soruna sebep olabilirdi, çünkü Chanyeol arkadaşlarının çok gürültücü ve fazla tepki gösteren kişiler olduğunu ya da buldukları ilk fırsatta sırları dökeceklerini biliyordu. Daha büyük dezavantajı ise bütün en yakın arkadaşlarının Baekhyun'un da aynı şekilde arkadaşıydı.

Sikeyim sikeyim sikeyim! Baekhyun nelerden hoşlanıyordu ki?

Tek başına bir şeyleri bulmaya çalışırken neredeyse kendini öldürecekti ki kapı açıldı ve Baekhyun kollarında iki kutuyla içeri girdi.

"Gerçekten Tao'ya bir şey alacaksın değil mi?" diye sordu Chanyeol, Baekhyun'un yumuşak kalpliliğine göz devirdi.

"Eğer almazsam ağlayacak ve bana mızmızlanacak." Baekhyun kutuları yere koyarken söylenmişti. "Aish. Neden onun pahalı şeylerden hoşlandığını bile bilmiyorum. Hiçbir değeri yok." Hemen sonra sağına doğru kutuyu ayağıyla biraz itti.

"Arkadaşlarının yaptığı el yapımı olan şeyler daha anlamlı." Ayağının altındaki hediyelere bakarken yumuşak sesiyle söylemişti. Her ne kadar yumuşak sesle ve kendi kendine söylese de Chanyeol her bir kelimeyi güneşli bir gün kadar net duymuştu. Evet! İşte bu! El yapımı olan şeyler!

...

Ama ne yapacaktı ki?

"Sikeyim." Diye küfretti Baekhyun. Chanyeol ona baktı, düşüncelerinden sıyrılmıştı.

"N'oldu?" Baekhyun yerden bir şey alıp ona bakmaya başladı, daha sonra ise iç çekti.

"Anahtarlığım kırıldı." dedi, daha sonra dikkatle cebine koydu. "Bana özel olarak yaptırılmıştı." Baekhyun biraz neşesiz görünüyordu. "Ah neyse." Yeniden iç çekti, daha sonra telefonunu çıkarıp birkaç numara girmiş, hemen sonra kulağına yerleştirmişti. Birkaç saniye beklemişti, sanki diğer hattaki kişinin cevap vermesini bekliyor gibiydi, daha sonra odadan çıkıp gitmişti.

Ona anahtarlık yapabilirim! Chanyeol kendi kendine düşünmüştü, heyecanlıydı. Etrafına bakındı, fikirler birer birer aklına geliyor, kalbi çok hızla atıyordu.

Ama ne yapacağını düşünürken, başka bir sorun ortaya çıktı: Chanyeol'ün anahtarlıkların nasıl yapıldığına dair en ufak bir fikri yoktu.

Kahretsin kahretsin kahretsin kahretsin...

Chanyeol paniklemeye başlamıştı, sanki odasındaki herhangi bir şey ona nasıl anahtarlık yapılacağı hakkında ipucu verebilecekmiş gibi sandalyesinde dönerken huzursuzlaşmıştı. Sonunda pes etmiş, internette ev yapımı anahtarlığın nasıl yapılacağını araştırmaya karar vermişti. Farklı sitelere baktıktan birkaç dakika sonra, neredeyse hiç bilgi bulamamıştı. Bu bok bana ne yapmam gerektiğini anlatmıyor ki! Chanyeol kendi kendine düşünmüştü, sinirliydi.

Bir saat araştırmanın sonunda yeni bir bilgi bulamamıştı.

Kısa bir süre sonra, derin bir iç çekti ve telefonunu geri koydu. Birkaç anahtarlık alırım ve halka kısmını çıkartırım... sonra da onu başka bir şeye takarım... Evet...

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now