54.BÖLÜM - New Beginning(FINAL)

15.6K 852 2.5K
                                    



Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs

Happy New Year!!! :3

Happy New Year!!! :3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Geri kalan tatillerini Minseok'un yazlığında geçirmişlerdi ve Baekhyun yazı (ya da, sonbaharı) hep yanında olan Chanyeol'ün yardımı sayesinde geceleri korkunç kabuslar görmeden geçirmişti. İkisinin de yararına artık Chanyeol'ün ıslak rüyaları yoktu ve bu yüzden utanmasına da gerek kalmamıştı. (utandırsa da Baekhyun'un haberi olmuyordu.) Belki bunun sebebi tatili hala Joonmyun ile aynı odayı (ve bir yatağı) paylaşarak geçirdiği içindi. Çok ileri gittiklerini öğrendiğinden beri Joonmyun'un nefes aldığını ne zaman duysa aklındaki bu düşünceyle yatağa gidiyordu ve belki de bu yüzden sabah ereksiyonu kalkmadan iniyordu.

Lu Han'ın aşkı ciddi anlamda futboldu. Chanyeol Lu Han'ın Minseok ile heyecanlı heyecanlı sohbet edip son tatilinden geri döndüğünde ışıldamasından bunu çok net bir şekilde görebiliyordu. Şimdi Lu Han'ın aşık olduğu şeye bakıp ışıldadığını görmesine bile gerek kalmamıştı.

Yixing bazen Lu Han ve Tao ile diğerlerine şakalar yaparak geçiriyordu zamanını. Kıkırdayışı Tao'nun yüksek perdeli kahkahasıyla sonbahar havasını sıklıkla dolduruyordu, hemen arkasını birisinin rahatsız olmuş bağırışını takip ediyordu. Ciddi zamanlarda ise ya Chanyeol ile gitar çalıyor ya da Jongin ve Sehun ile dans pratiği yapıyordu.

Kris zamanını Joonmyun ile geçirmiyorsa günlerini odasında video oyunları oynayarak ya da güzel yüzünü korumaya çalıştığı için yüzüne maske yapıp uyurken geçiriyordu. İyi günlerinde diğerleriyle sahile gidiyordu. Tembel günlerindeyse daha çok şekerleme yapıyordu.

Chen sık sık sahile gidiyor, sahili bir onun kadar seven Tao ve Sehun peşinden geliyordu. Chen bronzlaşıyor ve Tao gittikçe kararıyordu ama Sehun'un teni tek bir güneş yanığı olmadan hala soluk ve kusursuzdu, öyle ki Chen daha da yanıp (ya da kızarıp) eve dönerken herkes Sehun'a nasıl Chen'in tam zıttı olduğunu soruyordu sürekli. Bazen Baekhyun ve Chanyeol de sudaki oyunlarına katılıyordu. Minseok mükemmel karın kaslarını göstererek güneş gözlüğünü takıyor ve güneşin altında bronzlaşmaya bırakıyordu kendini.

Kyungsoo çoğu vaktini yemek yaparak geçiriyordu, bu yıl Aşçılık kulübüne katıldıktan sonra yeni hobisi bu olmuştu. Yemek yapmadaki eşi olan, Yixing, ona sıklıkla yardım ediyordu. Tao da Chanyeol kadar ilgiliydi ama Lu Han araya giriyor ve "erkeksi" hatalarıyla her şeyi batırıyordu.

Her gece birlikte ya oyun oynuyorlar ya da film izliyorlardı. Chanyeol günün en çok bu kısmını sevdiğini söylemeliydi, çünkü orada hep birliktelerdi, Kris bile odasından çıkıyordu. Herkesin ona hak vereceğinden emindi.

Tatil sırasında herkes birbirine daha da bağlanmış, daha önce hiç konuşmadığı kişilerle yakınlaşmış gözüküyordu. Şahsen Chanyeol bu süreçte Yixing ve Minseok ile iyi arkadaş olmuştu.

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now