22.BÖLÜM - CRAZY

9.7K 891 576
                                    

 Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs



Asla unutmayacağı Baekhyun'un bu geceki durmayan titremesi sayesinde, Baekhyun'u tutarak revire gitmesine yardımcı olmuştu.

"Hemşire!" Kapıya ağır ağır vururken seslendi, diğer kolunda Baekhyun'u dik tutmaya çalışıyordu. "Hemşire, lütfen." Baekhyun kollarından kayıyordu. Tekrar tutmaya çalıştı ve tekrar vurdu kapıya.

Nihayet hemşire geldi ve terleyen Baekhyun'un halini görüp onunla zayıfça boğuşan Baekhyun'a rağmen hemen odasına taşımaya yardım etti.

Bir sandalyeye oturttular ve Chanyeol Baekhyun'un avuç içini açtı. Hemşire bir süre büyük gözlerle baktı, daha sonra hareket edip cımbız aldı.

"Şimdi hareket etmeni istemiyorum, tamam mı?" dedi yumuşakça "Mümkün olduğunca yerinden oynamamanı istiyorum." Baekhyun'un zayıfça çekilmeyi deneyeceği şekilde nazikçe elini tuttu. Chanyeol bir anlığına onun kadın cinsine olan nefretini ve onlara güvenmemesini hatırlamıştı.

"Acıtmayacak, yemin ederim." Baekhyun'un aklını yarasından uzaklaştırmayı deneyerek devam etti ancak ifadesinden Chanyeol onun dinlemediğini ve bununla başa çıkmayı istediğini söyleyebilirdi. Kız konuşurken, bir raptiyeyi çıkardı ve Baekhyun irkildi, küçük yüzünü acıyla buruşturdu. Daha sonraki ikinci ve üçüncü raptiyede de aynı şeyler yaşandı.

"Bitti bile." Cımbızı başka yere koyarken söyledi ve sonra kısa olanı sarmaya başladı.

"Çok cesursun." Kız sanki küçük bir çocukla konuşurmuşçasına söyledi. Yine de anlaşılabilir değildi, çünkü Chanyeol Baekhyun'un yerinde olsaydı, şu kelimeleri duymaya ihtiyacı olmazdı. "Hiç ağlamadın."

Bu doğru, Chanyeol farkına vardı. Baekhyun zorlandı, acıyla yumuşakça seslendi, hatta çok şiddetli titredi bile ama tek bir gözyaşı düşürmedi.

Chanyeol'e bir raptiye batmış olsaydı, feryat eder dururdu.

Daha ne kadar cesur olmak zorunda? Daha neler güçlü olmak zorundaydı?

"Teşekkür ederim." Baekhyun yumuşakça fısıldadı. Hatta şimdilik aşılan kiniyle nazik ve yeni keşfedilmiş saygısıyla yanıtladı.

Kız bitirir bitirmez, nasıl enfeksiyon alamayacağını ve ilaçlarını nasıl uygulayacağını öğretti. Başını hafifçe sallasa da dinlediğine dair başka hiçbir işaret yoktu. Daha sonra işi bittiğinde, kalktıklarını gördü, odalarına geri dönerlerken orada endişeyle duruyordu. Baekhyun sivri küçük şeytanlar tarafından bıçaklanmış değil de sıyırmış gibi yürüyordu.

"Neden yapıyorsun bunu?" Odalarına döner dönmez sormuştu.

"Neyi?"

"Güçlü davranmayı." Chanyeol yanıtladı. Baekhyun canı yanmıyormuş gibi davransa da yine terlediği için Chanyeol ölürcesine acıttığını biliyordu.

"...Davranmıy – " Devamını getirmedi, daha sonra bir süreliğine oyalandı ve kafasını çevirdi.

"Hiçbir zayıflığını göstermemelisin." Diye sonuçlandırdı. "Çünkü kendini az biraz açtığında, ne kadar az olduğunun önemi yok, insanlar sen iyice çıkmaza girene kadar çıplak elleriyle ittiğine emin olacak."

"Ama...zayıf olduğunu göstermemek çok zor, değil mi?"

"..." Baekhyun, Chanyeol'ü onu yok saydığını düşüneceği kadar çok uzun bir süre cevap vermedi. Ama daha sonra biraz yerinden oynadı, kucağına bakarken kafasını eğdi. "...Hiçbir şey birinin arkandan vurması kadar acı verici değil."















The Faults in Byun BaekhyunDonde viven las historias. Descúbrelo ahora