20.BÖLÜM - Fix You.

12.2K 1K 1.2K
                                    

Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs





Ertesi sabah, Chanyeol bok gibi hissederek uyanmıştı.

Kahretsin, Byun Baekhyun yine neden burada değildi?

Umursadığından değildi. Byun Baekhyun istediği her şeyi yapabilirdi.

Ama bunu düşünürken bile telefonunu çıkarıp Kris'i, Baekhyun'un tek konuşabileceği ya da tüm gece beraber olabileceği kişiyi aramıştı. Nedense, en yakın arkadaşına bu denli kızgın olmaktan bıkmıştı, itiraf etmesi gerekirse onu özlüyordu ve saklanıp her bir boku düşünmekten bıkmıştı.

Artık yüzleşmenin ve yetişkin olmanın zamanı gelmişti.

Olan biten her şey şu evre yüzündendi sonuçta değil mi? Büyümek falan?

Genelde, birkaç defa aramadığı sürece Kris aramaları yanıtlamazdı ve yanıtladığı zaman ise uykulu, sinir bozucu bir sesle konuşurdu.

Ama bu sefer açmıştı.

"Selam?" Sesi biraz uykuluydu ama biraz endişe ve neredeyse umut vardı.

"Kris." Diye cevapladı Chanyeol, sesinin o kadar da sert çıkmamasını ummuştu. "Baekhyun nerede?"

Sessizlik hakim olmuştu.

"...Sabahın sekizinde Baekhyun'u sormak için mi arıyorsun beni?" Chanyeol Kris'in sesindeki alınmışlığı duyabiliyordu. "Benimle aranı düzeltmek istemiyor musun?"

"Kris, şu an daha önemli olan şey – "

"Şimdi uyuyacağım, bye – "

"Kris!" Karşı hattaki kişi iç çekti.

"Bana neden soruyorsun? Onun nerede olduğunu bilmiyorum."

"Ne demek bilmiyorum be? Siz çocuklar sıkı fıkı erkek arkadaşı değil misiniz?" Chanyeol sesinin acı ve alınmış bir şekilde çıktığını biliyordu ama umursamadı. Hele ki Baekhyun'un hiçbir yerde bulunamadığı bir zamanda...

"Ne? Sana ne söylemiştim ben? Joonmyun'a aşık olduğumu söylemiştim sana!" Chanyeol sessizleşmişti. "Neden bir anda sırf düşmanınla önceden de arkadaştım diye böyle düşünmeye başladın, ona da aşık olmam gerektiği anlamına mı geliyor bu?"

"Şöyle ki dışarıdan öyle görünüyor – "

"Kimse öyle düşünmedi bile!"

"..."

"Dürüst olmak gerekirse, Chanyeol. Senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum. Senin bundan daha umursamaz olduğunu düşünüyordum. Dürüst olmak gerekirse, birden bire Byun Baekhyun'a aşık olduğumu sana düşündürten şey her neyse– "

"Yani onun nerede olduğunu bilmiyorsun?" diyerek sözünü kesti Chanyeol, ama Kris'in Baekhyun ile o anlamda bir ilgisi olmadığını duyması içini rahatlatmıştı. Sanki omuzlarından ağır bir kaya parçası kalkmış gibiydi. Ama orada hala en az birden fazla kaya parçası vardı.

"Hayır! Biz yakın arkadaşız ama birbirimizin her şeyini bilmek zorunda değiliz! ... Bekle, o senin oda arkadaşın değil mi? Asıl senin bilmen gerekmiyor mu – " Devam etmesine kalmadan, Chanyeol telefonu kapattı.

Ne? Neredeydi o zaman şu lanet çocuk?













Chanyeol telefonundaki kayıtlı kişilere bakıyordu (çünkü Baekhyun'u kolaylık olsun diye kaydetmişti, istediğinden değildi) ve parmakları Byun Baekhyun'un isminin üzerinde geziniyordu. Tam aramak üzereydi ki, ne olduysa bir an tereddüt etmişti.

The Faults in Byun BaekhyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin