44.BÖLÜM - Unburdened

11.7K 905 1.1K
                                    


Yazar; blehmeh

Çeviri; SeKaism & diremaniacs


Ç/N: Bölüm yine çok uzundu. TT Hata varsa kusura bakmayın TT



"En azından bir işe yara."

"İşte böyle. Senin zirven bu - sürtük, işte olduğun şey bu. İşte bu kadar yerlerdesin. Sadece tatmin etmek için buradasın. Bu yüzden siktiğimin doğru düzgün yap."

" Senin işin bu, bu dünyadaki görevin - tatmin etmek."

"Değersiz."

"Diğerlerini tatmin etmek için buradasın sadece."

Baekhyun uyandığında, bu dünyadaki görevini anlamıştı. O haftanın anıları gençlik yıllarından beri aklından çıkmak bilmiyordu ama zihni ona neyi hak ettiğini inandırmıştı - en beterini. Ağlaması doğru değildi, diğerinden ne yardım istemesi ne de huzur araması doğru değildi - daha fazlasını isteyemezdi.

O fırtınalı geceden beri annesinin tüm benliğine kadar hissettirdiğine değerdi o zaman:

"Uslu bir çocuk tüm sırrı tutmalı."

Belki de bu yüzden terk edilmişti. Sırları yeteri kadar tutamadığı için.











"Bugün nasılsın?" Doktor Baekhyun'un yatağının yanına oturup ona gülümserken sordu.

"Harika, efendim, ya siz?" Baekhyun sarsıntısızca yanıtladı, dudakları küçük bir gülümsemeyle kıvrıldı.

"İyiyim. Son zamanlarda bedenindeki değişimleri hissettin mi? O olaydan beri?" Dikkatlice sordu, kelimeleri yavaş yavaş söylüyor böylece hastasını zorlamıyordu.

"Hm? Harika hissediyorum, her zamanki gibi." Baekhyun sessizce güldü. "Garip, travmaya sebep olan her bir şeyi hatırlamam gerektiğini söylüyorlar ama ben hiçbir şey hatırlamıyorum!" Baekhyun masasındaki meyve tabağından bir elma aldı, genişçe gülümsedi. "Hey, doktor. Uzun zamandır bu sıkıcı yerde sıkışıp kaldığım için bu yeni hokkabazlığı öğrendim, görmek ister - "

"Baekhyun." İlk defa doktor lafını böldü ve Baekhyun konuşmayı kesti, şaşkınlıktan neredeyse yerinden sıçrayacaktı ve gözlerini kırparak gururla göğsüne bastırdığı 'Psikiyatrist' yazan not defterine göz atan doktora döndü. "O gecelerde tam olarak neler olduğunu anlatmanın zor olduğunu biliyorum ve neden böyle davrandığını sonuçlandıracak birkaç açıklamam var ama sorun değil. Şimdi güvendesin. Kimse sana zarar vermeyecek ve ben seni umursuyorum. Daha iyi olmanı istiyorum. Ama neler olduğunu kimseye söylemezsen, ne kalbin ne de sağlığın için iyi olur bu. O gecelerde olanların utanç verici olduğunu biliyorum ama bu senin hatan değil ve ben seni asla ama asla yargılamam. Mutlu davranman - "

"Ben iyiyim, doktor. Gerçekten." Baekhyun elmayı parmağında döndürürken daha parlak gülümsemeye çalıştı. İçten içe hayal kırıklığıyla ağlamak istiyordu. Lütfen beni yalnız bırak. "Gördün mü? Bu hokka - "

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now