46.BÖLÜM - Hearts Change

11K 833 1.9K
                                    



Yazar; Blehmeh

Çeviri; SeKaism & diremaniacs




Bir gün Jongin odasına dalmıştı.

"Chanyeol bir şey yap!" diye bağırdı. Chanyeol etrafa bakarken aniden yerinden kalkmış gözleri büyümüştü. Önceki kızgın sesinin aksine Jongin şimdi korkmuş gözüküyordu.

"Doğru düzgün yemiyor. Ne olduğunu bana söylemiyor. Ve en kötüsü de senden bile bahsetmiyor!" Şu durumda ve bu atmosferde Chanyeol'ün adı geçse bile Chanyeol bunu komik bulmuştu.

"Mutlu olman gerekmez mi?" diye sordu. Jongin kızardı.

"H-hayır! Chanyeol, onunla falan konuşsan?"

"Neden sen konuşmuyorsun?"

"Çünkü ..." Jongin otururken iç çekti. "Çünkü sevdiği kişi ben değilim."

Chanyeol suçluluğun sızısını hissetti.

"Onu üzen her ne olursa olsun neşelendirebilirsin sen, Chanyeol." Diye mırıldandı Jongin. "Onun gözünde benim gibi bir gram değeri olmayan birisine göre, muhtemelen onu mutlu edecek kadar önemli değilimdir."

"Jongin-ah, öyle deme ..."

"Doğru ama." Jongin tekrar iç çekti, Chanyeol'ün gözlerine bakmayı ret ediyordu. "Onunla konuş, lütfen? Üzgün olduğunu görmek canımı acıtıyor."

Onu üzenin ben olduğumu bilmiyorsun.

"Canını yakan kimse ... o sikik ... onu bulduğumda ..." diye mırıldanmaya devam etti Jongin.

Kim olduğunu öğrensen, tepkin nasıl olurdu?

"Kimse Kyungsoo'nun canını yakamaz. Hiç kimse."

Gerçekten kızardın, değil mi?

Üzgünüm, Soo. Üzgünüm, Jongin. Üzgünüm.











"Soo-yah!" Chen Kyungsoo'ya deli gibi el sallarken bağırdı. Baekhyun Kyungsoo'nun arkasını dönmesini izledi ve gözleri buluştuğunda, Baekhyun'u fark ettiğinde, yine önüne dönmüş ve yürüyüp gitmişti. Chen arkasından bağırsa da peşinden gitmemişti.

"Nesi var?" Chen kendi kendine omuz silkti. "Günlerdir böyle ... Bana neyi olduğunu bile söylemiyor .......... Baekhyun?"

"...Huh?"

"Senin neyin var?" Baekhyun gözlerini kırpıştırdı daha sonra başını iki yana salladı.

"Bir şeyim yok." Diye yanıtladı, şaşkın bir halde kısaca gülümsedi. Nedense rol yapma yeteneği daha da kötüleşmişti. Ya da onu cidden rahatsız eden bir şey vardı.

"Oda arkadaşım!" Chen birden seslendi. Baekhyun kafasını kaldırıp Chanyeol'ü gördüğünde anında kendine gelmişti. Gözleri buluştuktan hemen sonra bakışlarını kaçırmışlardı. Chen bunu fark etmişti. "Buraya gel!"

The Faults in Byun BaekhyunWo Geschichten leben. Entdecke jetzt