45.BÖLÜM - Irresistible

11.2K 855 2.2K
                                    


Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs



"Chanyeol, Baekhyun-hyung'a aşık olmuşsun."

"Ne?" Chanyeol Jongin dışında her yere bakıp bakışlarını kaçırırken gergince alay etti. İlk tepkisi buydu. "Olmadım! Kim olmuş ... hahaha..." Jongin ona 'Benimle-dalga-mı-geçiyorsun?' şeklinde bakmıştı. Chanyeol sonunda iç çekti.

"Öyleyse ne olmuş?"

"Bir şey olduğu yok, sadece bana bahsetmedin hiç." Jongin omuz silkti, yüzü gücenmeyle ve... rahatlamayla doluydu?

"Ben de yeni öğrendim ..." Chanyeol mırıldandı.

"Evet, doğru. Yıllar önce Kyungsoo'yu reddettin ... Ve ondan artık hoşlanmadığını bana söylemedin." Jongin'in sesi Chanyeol ona hiçbir şey söylemediği için dışlanmış bir çocuk gibi geliyordu şimdi. Büyük olun alay etti ve gözlerini devirdi.

"Lütfen, Jongin. Kyungsoo demişken, burada ona delicesine aşık biri var sanki?" Jongin gözle görülür bir biçimde kızardı.

"Ne? Neyden bahsediyorsun, aşık falan değilim tabi ki..."

"Sensin demedim ki ..." Chanyeol'ün yüzü ifadesizdi, başını eğmiş yan yan Jongin'e bakıyordu. Jongin daha da kızardı ve bakışlarını kaçırdı. Chanyeol kıkırdadı, yine ondan büyük olduğunu hissetti. En yakın arkadaşına yakınlaştı ve sırtını patpatladı.

"Üzgünüm, Jongin. Kyungsoo yakında seni fark edecektir, eminim." Dedi Chanyeol yumuşakça. "Onu senden asla almam." Jongin bakışlarını kaçırdı, Chanyeol'ün bakışlarını fark ettiğinde daha da kızardı.

"Aşk için kavga etmeyelim, tamam mı? Aramızı bozmasın." Chanyeol arkadaşının sırtını okşadı. Jongin ayaklarına bakarak kafasını eğdi, bariz bir şekilde mahcup olmuştu.

"Üzgünüm." Diye mırıldandı Jongin. Chanyeol gülümsedi.











Yürürlerken Jongin arkasından gülüyordu.

"Ne var?" diye sordu Chanyeol, Jongin'in ona güldüğünü bilerek hafifçe savunmaya geçmişti. Jongin kaygısızca sırıttı ve başını iki yana salladı.

"Hiç. Sadece ... teselli etmede bu kadar iyi olduğunu bilmezdim."











Varır varmaz Chanyeol bir şeyi kaçırdığını anlamıştı.

"Kris hangi cehennemde?" diye sordu, uzun arkadaşını aramak için etrafında dönse de daha çok ifadesiz yüzler ona cevap vermişti.

The Faults in Byun BaekhyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin