13.BÖLÜM - Change Of Heart

15.9K 975 946
                                    


Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs

Ç/N: Medyayı unutmayın  lütfen^-^ Gecikme için üzgünüz. ^^ 

Chanyeol gözlerini araladı, üstünde gereğinden fazla bir ağırlık hissetmişti ve güney tarafları tuhaf bir şekilde tamamen yanıyordu. Yukarı baktığında, Baekhyun uzun olanın üstüne bacaklarını iki yana atıp otururken dudaklarına yayılan çekici bir gülümsemeyle kendisine baktığını gördü.

"..." Chanyeol konuşmak istemişti, ama Baekhyun kalçasını kasığına sürttüğünde kelimeler boğazında düğümlenmiş ve onun yerine inlemişti.

"Yeol ..." Mırıldandı ve sikeyim bu lakap onun dudaklarında çok güzel durmuştu. Kollarını uzun olanın göğsünde kaydırırken, Chanyeol'ün tek görebildiği alay eder gibi gömleğini teker teker çözen çevik parmaklardı. Sikeyim, şuan acayip sertti ve Baekhyun'un yakınlığı ile bal ve çilek kokusunu alabiliyordu, bu da onu delirtmek için yeterliydi zaten.

Sikeyim... Kendi kendine düşündü, Elini Baekhyun'a götürüp ona dokunmak, onu da tatmin etmek için ölüyordu... ama nedense, bir türlü hareket edemiyordu. Baekhyun acı verecek kadar yavaşça yanan ereksiyonun üzerine dolgun kalçasını indirip sürerken, elini destek için Chanyeol'ün göğsünde dinlendirerek o aralık dudaklarıyla sessizce inlerken Chanyeol sadece çaresizce izleyebiliyordu.

"...Byun Baekhyun ..." Chanyeol ellerinin arkasındaki yatağın başlığına bağlı olduğunu fark ettiğinde sonunda inledi. "...İzin ver bana ... Sana dokunmak istiyorum, seni küçük sikik şey..."

"Şş..." Baekhyun'un sesi yumuşaktı, ama kahretsin Chanyeol'ün omurgasının aşağılarına ürperti gönderiyordu. "Sadece ben yalvarabilirim... Çünkü ben yalvarmak için yaratıldım..." Her bir kelimesinde sadece bir inç kalana kadar eğilerek yakınlaşmıştı, daha sonra kendi dudaklarıyla Chanyeol'ün dudağını ele geçirdi ve sadece bu dokunuş, Chanyeol'ü titretti...

Chanyeol soğuk terler akıtarak uyanmıştı.

Kahretsin! Kasıklarındaki yakıcı ağrıyı hissettiğinde ve taş gibi olduğunu fark ettiğinde içten içe lanetledi. Hatta o kadar sertti ki gömleğine zevk suyunu sızdırıyordu. Daha önce birisine karşı hiç böylesine bir zevk hissetmemişti.

Çok kirli hissediyorum... diye düşündü, bir an için şok geçirdi ve dizlerinin arasına kafasını gömdü. Gerçek hayatta tanıdığım biri hakkında hiç ıslak rüyalarım olmamıştı!

Diğer ıslak rüyalarında yüzsüz adamlar ve kadınların güzel vücutları oluyordu, ama hiç bu kadar net olmamıştı, bu kadar canlı, bu kadar ince detaylı.

Lanet olsun çok fena sıçtım.

Üstündeki örtüleri atıp kalkarken soğuk bir duş almak için banyoya yalpalayarak yürüdü (çünkü kahretsin ki oda arkadaşı hakkında daha fazla erotik düşünceyle lekelenmek istemiyordu) ama Baekhyun'un yatağının yanından geçerken, rüyalarındaki şahsının ne yaptığına bakmaktan kendini alıkoyamadı.

Baekhyun yatakta kollarını bacaklarını açıp yayılmış bir şekilde yatıyordu, örtüsünün yarısı yataktan sarkıyordu, bir kolu karnının üzerindeydi ve diğeri kafasının üstünde duruyordu. Chanyeol ona daha da yakınlaştığında, Baekhyun'un dönüp durmasından dolayı dağılmış saçlarını görebilmişti (ama nasıl oluyorsa bu biraz seksilik katıyordu), giydiği siyah tişörtün ve siyah şortun aksine cildi kusursuz ve yumuşacıktı. Tatlı düğme burnunu buruştururken Chanyeol onu kaşındıran bir şey olduğunu sanmıştı ki daha sonra diğer tarafa döndü, bunu yaparken şortu tehlikeli derecede süt gibi bacaklarından yukarıya doğru sıyrılmıştı.

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now