25. BÖLÜM - Change

11.3K 969 1.9K
                                    


Ç/N: Arkadaşlar, sadece şaka yapmak istemiştik. Bizde hadi çevirelim bakalım diye başlarken baktık bölüm yok. Sizi hayal kırıklığına uğrattıysak özür dileriz, bu bölümle affedin bizi ~ <3 Bir de sınavlarımız bitti sayılır bu yüzden haftada en az bir bölüm atmayı düşünüyoruz ve her Pazar yerine çevirdikçe atacağız ~ Bir de merak ediyoruz, her bölüme bir şarkı koyuyoruz. Dinliyor musunuz? Lütfen yorum yapın ^-^





Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs







Chanyeol onun hakkında konuşmaya devam ediyordu.

"O tam bir aptal." Chanyeol'ün konuştuğunu duydu. "Yani, neden yapasın ki..." O. Chanyeol'ün gözlerinde her zaman o vardı.

Kyungsoo'nun içindeki kıskançlık git gide büyüyordu, eline ne geçerse parçalayacakmış gibi hissediyordu. Patlamak üzereydi.

Baekhyun Baekhyun Baekhyun. Onu deli ediyordu!

Bunun beraber zaman geçirecekleri bir buluşma olması gerekiyordu, Chanyeol'ün neredeyse 7/24 gördüğü oda arkadaşı hakkında konuşacağı bir buluşma değil!

"Onun acıdan nefret ettiğini biliyorsun değil mi?" Bilmiyorum. Bilmek istemiyorum.

"...bazen keşke onu yatağıyla benimkini yanlışlıkla karıştırsalardı diyorum." Neden? Benim için de aynısı yapar mıydın?

"Keşke onun yerinde ben olabilseydim..." Keşke onun yerinde ben olabilseydim keşke onun yerinde ben olabilseydim keşke onun yerinde ben olabilseydim -

HAYIR -

Çat. Kolunda bir ıslaklık ve elinde bir acı hissetmişti ama umursamadı. Tek düşündüğü şey Chanyeol ve Baekhyun ve Chanyeol ve Baekhyun ve -

"Dur artık."

"Huh?"

"Dur artık."

"...Kyungsoo, elin kanıyor!" Görüş alanından Chanyeol'ün gittiğini görmüştü, daha sonra geri gelmiş ve zarif elleriyle kolunu tutup, dikkatlice temizlemişti onu. Chanyeol'ün ona sorular sorduğunu ve azarladığını duyuyordu, ama gerçekten de dikkatini veremiyordu. Tek düşünebildiği Az önce ne olduğuydu?

Daha önce hiç bu denli patlayacak kadar sinirlenmemişti, alkolik babasının fahişe annesini dövmeye başladığında bile böyle olmamıştı. O zaman neden? Neden böyle olmuştu?

Ama Chanyeol'ün ona dokunduğunu hissettiğinde ve gerçek bir annenin nasıl davranması gerekiyorsa ona öyle davranıp onun için endişelendiğinde, bunca zamandır bunun cevabının aslında ne olduğunu fark etti.

Chanyeol'ü seviyordu.

Bunun sadece gençlik aşkı olduğunu düşünmüştü ya da en azından aşkın ilk evreleri olabileceğini düşünmüştü ama şu anki durum ve az önce kendisine yaptığı şey tam şu anda hissettiklerinin aslında daha fazlası olduğunu kendine kanıtlamıştı.

Çok, çok daha fazlasıydı.

Chanyeol'ü seviyordu, o kadar çok seviyordu ki onu başka birisiyle hayal etmek acıtıyordu. Chanyeol'ü seviyordu, o kadar çok seviyordu ki onunla olmak onu çok heyecanlandırıyordu ki bu acıtıyordu. Chanyeol'ü seviyordu ve bu o kadar çok acıtıyordu ki...

Aşk acıtıyordu.



Ama aşk aynı zamanda heyecan vericiydi ve aşk daha önce hiç bu kadar yoğun hissetmediği, iç gıdıklayıcı hisler veriyordu.

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now